gchojna1 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Kupiłem sobie szybkiego splickiego TP (Split Iguana Vanguard) wziąłem misję przewozu jednego wymagającego Splita (wymagany TP) a on zamiast grzecznie wejść mi na statek mówi, że nie mam Systemu Podtrzymywania Życia (czy jak to sie tam nazywa - w TP jest difoltowe) Gram czyste AP.Zastanawiam sie czy zabugowany statek czy może jest to jakiś znany błąd. Może ktoś bedzie pamietał zanim zaczne kupować po kolei wszystkie TP dla próby (troche upierdliwe bo jak sie wyposaży to jeszcze misję trzeba znaleść.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Błąd. Skrypt misji sprawdza wyposażenie i szuka SPŻ. Sprzęt instalowany defaultowo na statkach nie jest ładowni statku, więc skrypt uznaje że nie ma wymaganego wyposażenia.Nie ma na to rozwiązania, bo SPŻ nie dokupisz, bo będzie informacja, że już posiadasz, nie wyrzucisz też z ładowni. Możesz spróbować przekazać je na inny statek i zakupić "normalny" SPŻ, ale chyba tez tego się nie da zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gchojna1 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Czy tak jest na wszystkich TP ? Czy tylko na niektórych ? Warto sprawdzać inne ?Bo wydawało mi sie że kiedys takie misje robiłem (jakaś zamierzchła przeszłość może Reunion jeszcze) Wydaje mi sie to grubym błędem aż dziw że nie poprawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Nie powiem ci. Nie używam statków TP. Ale jeśli tak jest to faktycznie dziwne, że jeszcze nikt tego nie zgłosił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczekan Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Kiedy ukazało się AP, przez jakiś czas latałem Iguaną (zanim nie przerzuciłem się na Phantoma) i z całą pewnością nie miałem takiego problemu. Tyle, że latałem zwykłą, a nie Vanguard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi