jack732 Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Witam Piszę bo utknąłem grając Argon Peacekeeper - wykonalem misje bazy wojskowej , otrzymałem bazę główną ale w jaki sposób podejmować misje wojny ? Latam od sektora do sektora w którym jest wezwanie pomocy ale po zniszczeniu wrogów nic się nie dzieje - tak jak bym nie brał udziału w misjach .Jak ktoś może niech napisze co robić dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Grasz z modem czy bez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 U mnie w czystym AP też tak było. Nie ważne czy zniszczyłem statki we wskazanym sektorze, czy też nic tam nie robiłem, nie było żadnej reakcji na moje poczynania. Nie wiem czy to normalne, czy nie. Nie interesowało mnie to gdy grałem w czyste AP, czekałem na wydanie moda XRM dla AP, a on wprowadził Sieci Wywiadu i Nagrody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack732 Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 gram w czyste AP .Warto zainstalować mod XRM? jescze jedno pytanie może ktoś napisać jak zainstalować XRM gdzie go pobrać i ogólnie co warto jeszcze uruchomić bo nie grałem nigdy na modach .dzięki serdeczne za wszelkie rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack732 Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 ok .pobrałem mod ale proszę napiszcie gdzie wkleić czy jak go uruchomić . będę wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack732 Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Yacek dzięki za opis instalacji znalazłem i instaluję dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack732 Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Myślałem o modzie ale nie chce się mi zaczynać wszystkiego od początku czy ktoś może mieć jeszcze jakieś pomysły na mój problem?(ps.jak pobrać part 2 http://www.thexuniverse.us/downloads/cmod/XRM/1.24/XRM1.24_PART_2B.zip bo nie mam koncepcji The X Universe - 404 Not Found Error Finding Pa taki był wpis) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Nie wiem czy w ogóle jest rozwiązanie na twój problem w czystym AP.Klikasz na link do głównego tematu o modzie XRM na forum Egosoftu, przechodzisz do pierwszego postu w tamtym temacie i pobierasz druga część moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaran Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 jack7324 posty pod rząd,nic nie wnosząceJa ściągnąłem obydwa pliki do XRM bez żadnych problemówMasz błędny link i w/g mnie spamujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Link był błędny, już poprawiłem.Nie trzeba zaczynać wszystkiego od początku, jest coś takiego jak: http://xudb.pl/topic/2213-skrypt-custom-start/Działa pod XRM, pozwala ustalić sporo parametrów startowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack732 Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Przepraszam za spamowanie ale po prostu nie ogarniam tyle tego że można się pogubić dzięki serdeczne za pomoc .Spróbuje uruchomić ten mod a jak nie dam rady to odpuszczę sobie granie bo szkoda czasu. przesiedziałem do tego momentu dużo godzin mam 4 stacje 490milionów na koncie i nic nie mogę robić bez sensu.ps .już nie ma problemu z pobraniem partu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack732 Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Zacząłem grać od nowa ale nie które statki nie mają nazwy w meny sektora wie ktoś dlaczego i co trzeba zrobić ?Jeszcze jedna sprawa po zainstalowaniu moda zaczęło mi strasznie klatkować nie wie ktoś co może być powodem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 To pytanie dotyczy już moda XRM i należy je zadać w temacie tego moda.Ten temat jest już wyczerpany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi