Trucx Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Mam X3 TC + SCS + NPC + XRMI gdy pojawia się w sektorze np. Błotniak to jest freez na 15 sek i potem dość częste spadki .Wy też tak macie ?Mój sprzęt :ProcesorAMD Athlon X2 250 Procesor 3 GHzKarta graficzna HD series 48502 gb ramu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 W XRM jest ładne spaliny z silnika, które mogą powodować spadek wydajności. Nic innego nie widzę, chyba, że u ciebie lata za dużo złomu z NPC:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Nie tylko się to dzieje na początku walki i gdy nieprzyjaciół jest powyżej dziesięciu .Ze spalinami spróbuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Masz za mało pamięci RAM. Długo grałem w TC z różnymi modami mając 2GB. Takie spadki (kilka sekund) to normalka. Teraz mając 8GB nie mam żadnych. Reszty sprzętu nie zmieniałem.PS. Tu masz linka do tematu o optymalizacji XRM: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?p=3863736#3863736 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Ramu szybko nie dokupię ale wkurza gdy pojawia sie zwiadowca i freez.Najważniejsze żeby nie włączać SETA bo wtedy jest pokaz slajdów.Mam zamiar zrobić argońskiego M2+ lub jak kto woli M0 ale na razie się opalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 W XRM nie używaj SETA większej niż x6. Tak zaleca autor moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Najlepiej nie używać wo gule . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 W dniu 21.07.2012 o 18:47, Trucx napisał:wo gule .???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Sory bo mój telefon ma dziwny słownik i nie mam pojęcia jak go wyłączyć.Poprawia wszystko po swojemu .Np ostatni post na o grze TerrariaZrób pod dom jaskinie zawał tył i daj drewno , lub budują do góry .A miał wyglądać tak:Zrób pod domem jaskinie i rozwal tył i daj drewno , lub buduj do góry.Ta technika ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeeris Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Wait, dlaczego nie wyższa niż 6x ? Mam 3-4 ramu i na 1000% jechałem na Sprinterze z takim turbem, że mnie do krzesła przyszpiliło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Znajdę odpowiedź autora, to dam ci lnka.Mam 8 GB, w TOTT latałem z SETA x20, tu jednak wolę x6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Seta jest wygodna ale gdy konfiguruje szwadron wole go nie używać bo często sie rozbijam.Mam problem z wylotem z Balck Hole sun .Gdy ja i cerbery wylatujemy to po 30 sek wpada na mnie chmara myśliwców.A cerber jest świeży nawet tarcz nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi