Słomka Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Czy jest mod/skrypt dodający HQ do X3 Szukałem i nic nie znalazłem jeśli taki mod/skrypt jest (i działa) prosił bym o link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Jest misja na HQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słomka Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Mi chodziło czy można zdobyć HQ w "Własnej grze" ale bez misji. Ps Czy w X3TC są misje od Bala Gi czy to w X3R?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 W dniu 17.07.2012 o 15:59, Słomka napisał:Ps Czy w X3TC są misje od Bala Gi czy to w X3R?? Nie ma, to tylko w X3R.Co do HQ, to zapewne jest jakiś mod/skrypt, który dodaje tylko (albo prawie tylko) HQ do stoczni. Użyj opcji szukaj na forum, lub przeszukaj temat z listą skryptów i modów na angielskim forum Egosoftu dotyczącym skryptów.Ja już tak dawno gram z różnymi modami, która dodają oprócz innych rzeczy, HQ, że nie pamiętam w tej chwili żadnego małego skryptu/moda z samym HQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słomka Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Szkoda. Jednak jak byś sobie przypomniał to podaj jak nie to trudno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bell Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 HQ Do X3 TCFixHQ dostępne w borońskiej stoczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Sklerotyk do potęgi http://xudb.pl/topic/2115-mini-mod-dla-ap/page__view__findpost__p__32607Mini mod dla AP, ale w TC też zadziała. Trzeba tylko założyć katalog director w katalogu głównym gry i tam dodać plik skryptu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słomka Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Dzięki wielkie znalazłem też taki mod http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=312348 dzięki niemu można dodać HQ do stoczni ale całkowicie przez przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Znalazłeś, czy autor skryptu (bo jest to skrypt) dał ci linka do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi