Trucx Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Skoro zaczęły sie wakacje szukam gry mmo żeby pograć .Zacząłem grać w rappelz mam już trochę kasy orka z 72 ja mam 34 ale serwer świeci pustkami nikt w to nie gra i jest nudne i ile można samemu expić ?Zna ktoś grę 3d podobną do rappelz ? żeby była po polsku wciągała i żeby ktoś w nią grał Nie zależy mi na petach chciałbym pograć w fajną 3d mmo.Odpadają takie gry jak :Metin 2i wszystkie jego podróbygry bajkowe (grafa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Ja czekam na GW2, ale poza tym to niewiem, może Fallen Earth Takie MMO w postapo. Age of Conan też jest Free to play. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 A znasz taką gre gdzie się expi z kumplami w pt i chodzi na instancje lub coś w tym stylu ?Bo takiej gry szukam i żeby była po Polsku Rapelzz było na szczycie teraz jest na dole jak żyć ?PS medyk doganiam cię z postami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 GuildWars pierwszy było pod tym względem idealne, bo nastawiało się na team. Ale tę grę trzeba kupić by zagrać. Szczerze ciężko o dobrą gre mmo free to play,PS. Nie śpieszy mi się z postami ;p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Strasznie jak znajdziesz fajną to się okazuje że po azjatycku Gry mmo jakie znalazłemLast chaosRappelztibia Metin 2AllodsI to chyba wszystko PS znalazłem linage 2 i aion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bell Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Jeszcze możesz sprawdzić Runes of Magic ale polskich serverów nie polecam tak jak wspomniałeś mało ludzi i dużo wrzeszczących 12-latków jeśli chciałbyś w coś nie polskiego polecam Granado Espada lub jego amerykański odpowiednik Sword of the new World Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal3588 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Ja ostatnio wciągnąłem się w grę Vindictus. Tu dla odmiany trzeba mieć minimum umiejętności bo walczy się kombosami wykonywanymi przy pomocy myszki a nie klepiąc jednego hotkeya i patrząc jak postać wykonuje 2minutową sekwencję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Tu masz stronkę na której znajdziesz dosłownie setki GIER MMO każda jest opisana poza tym strona ma ogromne bardzo rozbudowane forum dotyczące dziesiatek gier MMO które także sa opsiane płatne i darmowe. To co opisałeś chodzenie w party rajdbosy i lvlowanie jest w zasadzie w kazdej grze tego typu.http://gamecenter.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Wiem To prawda pełno jest takich dzieciaków ale da się żyć.W runs of magic grałem ale podczas walki idzie zasnąć .Fajna strona tylko ja się boje gier po angielsku ponieważ nie zna go dobrze i boję się że wyjdę na głupka Aion jest po polsku bo przetłumaczyli go gracze WTF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi