KordeQ Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 czyli tak jak w temacie mam problem z tarczami 10 GJ mianowicie chodzi o to że w stacjach istnieje takowa fabryka ( w przestrzeni także) ale kiedy kupiłem tą fabrykę dostępne były jedynie tarcze 1 MJ . dodatkowo w xenońskim D pisze że może mieć 2 x readtextów które widać że ma w ładowni ale jego bariery wynoszą 0 %. I tu sie pytam czy to jakiś błąd tego moda i co mogę zrobić żeby go naprawić bo nie chce mieć statków M0 z zerowymi barierami . nie używam żadnych dodatkowych skryptów bo chciałem zobaczyć czy będzie mi działał ten mod no i działa jedynie te tarcze Pozdrawiam P.S. prosze o szybką odpowiedż Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trucx Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Przeinstaluj moda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KordeQ Posted July 4, 2012 Author Share Posted July 4, 2012 problem rozwiązany wina combatmoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts