michal3588 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 W których plikach szukać wartości odpowiedzialnych za możliwość zatrudnienia marine na statku i ich ilość. Ze względu na skrypt Marine Repair chciał bym, żeby nawet w M3 mieściło się 1-2 Marine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Jak dla mnie dla myśliwców lepszy jest skrypt by były naprawiane zadokowane do lotniskowców, jednak ktoś wie czy jest taki skrypt? Chyba obił mi się o oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 W dniu 3.07.2012 o 13:18, Peroox napisał:Jak dla mnie dla myśliwców lepszy jest skrypt by były naprawiane zadokowane do lotniskowców, jednak ktoś wie czy jest taki skrypt? Chyba obił mi się o oczy.Przecież jego nazwa jest podana w pierwszym poście.Oprócz marine Repairs jest kilka innych skryptów służących do napraw statków, wymienione są w FAQ#72. Ja polecam skrypt SLAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Tak:) Zapomniałem o tym. Yacek jesteś nieoceniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal3588 Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Nawet wżywając SLAM potrzebuję marine więc problem z pierwszego posta nadal jest nierozwiązany;]. Nie gram lotniskowcami więc nie zadokuję do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 W dniu 3.07.2012 o 14:39, michal3588 napisał:Nawet wżywając SLAM potrzebuję marine więc problem z pierwszego posta nadal jest nierozwiązany;]. Nie gram lotniskowcami więc nie zadokuję do nich.Nie potrzebujesz. To są teraz wirtualni marines. Pierwsza wersja skryptu wymagała Marines.Co do pierwszego pytania, to nie wiem. Na pewno nie w pliku TShips. Ale za dużo fatygi z tym. Musiałbyś zmienić również albo rozmiar Marines (M), albo wszystkim małym statkom rozmiar ładowni. jeśli statek ma max klasę ładunku S to nie zmieści Marines.Sami Marines to chyba TWare. Nie interesowałem się tym nigdy. Jak pisałem używam SLAM i wystarczy mi to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Zamiast lotniskowca można pewnie użyć TM'a, który jest dużo tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Zamiast TM-a można samemu naprawiać statki Laserem Naprawczym, który mamy w skafandrze, jest to jeszcze tańsze rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Ale nie jest to najszybszy sposób naprawiania (chociaż marines chyba nie naprawiają szybciej), musimy się tym zajmować osobiście oraz jesteśmy narażeni na ataki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Nie wiem czy tu ale najwyżej dostanę burę, jak działa package creator, próbuje stworzyć statek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Nie tym i nie tu. Załóż temat i szukaj ship editora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 W dniu 22.08.2013 o 08:12, Smok napisał:Nie wiem czy tu ale najwyżej dostanę burę, jak działa package creator, próbuje stworzyć statek.Package Creator jest częścią programu X Plugin Manager. pytanie więc powinno paść w temacie Plugin Managera, a nie X3 Editora.Co do samego pytania: nie wiem, nigdy mnie to nie interesowało, jest pełno dodatkowych statków w modach i to mi wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 aha ale mam wrażenie, nie odparte wrażenie że niektórym statkom i statków brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi