Trucx Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Cześć mój kuzyn ma Skirona i zainstalował 5 tarcz 200 mj i gdy klika informacje o statku pisze 1 mj i tarcza właśnie się tak zachowuje .Pisze w jego imieniu bo tak wygodniej i neta ma 2 dni w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 5 x 200 MJ = 1 GJ, możliwe, że kuzyn nie zwrócił na to uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 No tak ale podczas ataku pasek leci tak jak ten podczas Tureckich wiadomości .I obrywa tylko z Promienia Impulsowego (jakoś tak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Poproś go o zrzut ekranu z zawartością ładowni i oknem informacyjnym tego statku. Wtedy wszystko się wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Jaką wersję gry ma kuzyn? To znaczy jakiego patcha instalował? Bo chyba w którymś patchu było to poprawiane.A może ma jakiś mod zainstalowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Jutro do niego jadę i przeinstaluje mu grę i zainstaluje patche .Napisał mi że ma czystą grę bez niczego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 To jak on zdobył Skirona ? on jest dostępny w stoczni OTAS więc nie mógł by go kupić , mógł zdobyć ale jak bez skryptu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Skiron jest dostępny w stoczni OTAS w czystej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 No to po co jest skrypt ,, OTAS shipyard " ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Dodaje kilka kolejnych statków chyba do stoczni OTAS. Przedewszystkim dodaje do kupienia Hyperiona i Agamemnona(chyba tak się pisze) i Gryfa, statki, których w podstawce nie można kupić, ale są. Stocznia OTAS istnieje i sprzedaje statki normalnie.z http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=228460CytatThis script makes all OTAS ships available at the OTAS Shipyard in Legends Home. As well as some other missing ships to other shipyards. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Chyba dość jasno napisałem: Skiron (M6) jest do kupienia w stoczni OTAS w czystej grze, mylicie go z Sirokosem (M7), który można kupić dopiero po instalacji skryptu.Nota bene Sirokos ma osłony 3x1GJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Dałem mu stary save i miałem tam skirona i 2 elity do ochrony .Grałem ze skryptami żeby potem nie było Sirkos to inna bajka dawno dawno temu w odległej galaktyce ...Już jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi