Szynszyl Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Pytanko jak zrobic by moje skrzydlo skakalo za mna?? Bo aktualnie najpierw ja robie skok a potem wydaje recznie polecenie dla skrzydla. Probowalem polecenia protect me ale po moim skoku statki ze skrzydla leca tradycyjnie. Dodam iz skrzydlo posiada jumpdrive i paliwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 a próbowałeś podążaj za mną? Jak u siebie wydam tę komendę to przed skokiem mam pytanie "czy podążający też mają skoczyć?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Wiesz, chyba probowalem ale glowy nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 A grasz w XRM? Bo polecenie tak działa w Vanilli (i innych modach). W XRM nie koniecznie. Warunkiem wykonania polecenia jest posiadanie w ładowni statków-skrzydłowych Napędu Skokowego i odpowiedniej ilości Ogniw. W XRM statki mniejsze niż M6 nie mogą posiadać Napędu Skokowego, więc nie będą skakały same, tylko polecą na "piechotę" mając takie polecenie w rozkazach. Aby skrzydło myśliwców skoczyło za nami musimy zapakować je przynajmniej do TM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ale moje skrzydlo to M6 z napedem i ogniwami. Tak gram w XRM. Polecenie follow me nie lapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 W dniu 13.06.2012 o 09:36, Szynszyl napisał:Ale moje skrzydlo to M6 z napedem i ogniwami. Tak gram w XRM. Polecenie follow me nie lapie.U mnie łapie. A opcja Autoskoku w ich rozkazach jest jak? Powinna być na TAK i zasięg 1 skok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Yacuś jak zwykle miałeś racje autoskok był na NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi