biesuxd Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Siema, po jakimś roku postanowiłem wrócić do gry X3:TC i odnowieniu konta (na starym końcie miałem nick "biesu98'' ale zapomniałem hasła ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vidaar Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Witaj z powrotem!Wiesz że mogłeś odzyskać hasło? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biesuxd Posted May 31, 2012 Author Share Posted May 31, 2012 Wiem, ale starego e-mail'a nie pamiętam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeXS Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 cześćmoże warto założyć sobie 1 stały, niezaopominany email na różne różnorakie fora, gry online, zapytanie gdzieś tam i itd..itp. takie na który będzie potem przychodzic masę spamu ale majac do niego dostęp raz na jakis czas człowiek może wrócić do forum lub innego rzadko wykorzystywanego tematu wymagającego logowania na którym kiedyś był i do którego wróciła namiętność po przerwie.....polecam dobra sprawa, a główna skrzynka tylko na ważne sprawy (w tym na forum xudb) :-))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts