LondonTipton Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Dzisiaj odpaliłem sobie X3, jest to moja pierwsza gra z serii, wszystko miło, ale jednak... Wybrałem sobie jakąś misję, że muszę dorwać kolesia i go zabić, zostałem skierowany do bramy przesyłowej czy jak to się nazywa, która była oddalona o jakieś 25 km ode mnie, a mój statek ma vmax 50 m/s, z prostych wyliczeń wynika, że musiałem tam lecieć jakieś 8 minut. 8 minut po prostu wpatrywania się w ekran aż dolecę, to chyba jest lekka przesada? Nie da się takich rzeczy jakoś przyspieszyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 SETA, domyślnie przycisk ,j'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LondonTipton Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Dzięęęęęęęęki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Nie da się przeczytać instrukcji do gry?Na takie pytanie nie udziela się odpowiedzi na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LondonTipton Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Jedyna instrukcja gry jaką mam to skróty klawiszowe, które są na okładce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 W dniu 15.05.2012 o 22:35, LondonTipton napisał:Jedyna instrukcja gry jaką mam to skróty klawiszowe, które są na okładce... Każda wersja gry posiada instrukcję, jeśli nie w formie papierowej, to przynajmniej w wersji elektronicznej na płycie instalacyjnej. Po instalacji gry instrukcja kopiowana jest do katalogu Documents w katalogu gry. Plik Nazywa się Manual_PL.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Gdyby przyspieszenie nie wystarczało to można jeszcze w opcjach zmienić na x10 (domyślnie jest x6). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Trza się uczyć cierpliwości Ja raz statkiem z fabuły wlokłem się 12 m/s przez ponad 10 km. Najlepsze jest to, że Seta zdechła w wyniku ostrzału. To było najdłuższe 20 minut mojego życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Temat zamykam. Pytania dotyczą instrukcji obsługi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi