Green Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 witajcieczy spotkaliście się z czymś takim - mam 2 ruchome platformy pirackie, ładowność 44 000 i pomimo tego, że są niemal puste podczas próby kupna fabryki otrzymuję komunikat, że nie mam wystarczającej ilości miejsca w ładowni,jeżeli ktokolwiek wie co jest grane to chętnie posłuchampozdrawiam eksploratorów X uniwersum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Sprzedaj obie i kup TL od jakiejś rasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 witajno to mam 2 słonie splickie oraz mamuta podrasowanegoczyli wychodzi na to, że nic się z tym nie da zrobić a szkoda gdyż te platformy śmigają 180 i są dość zwrotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 A fabryka jaki ma rozmiar? Może większy niż pusta ładownia w RBP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 witaj Yacekwszystkie fabryki mają oznaczenia na czerwono kiedy RPP dokuje w stoczni czyli jest to niezależne od rozmiaru,postanowiłem przewozić nimi tzn zadokowanymi TS-ami różne artykuły po X universum pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Skoro masz ładownię w RPP na poziomie 44000 to zapewne grasz z modem XRM?Jeśli tak to:Należało zadać pytanie w temacie o modzie.Należało o tym wspomnieć o tym w pierwszym poście lub tytule tematu.W modzie XRM RPP nie jest do końca TL-em, mimo że może przewozić ładunek klasy ST, nie może przewozić stacji. Dlaczego? Nie pytaj mnie, nie pamiętam. Gdzieś o tym było chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 O.K.wielkie dzięki, poszukam i poczytamw sumie to dla mnie było oczywiste, że skoro posiadam RPP to oznacza, że gram z modem w którym występuje stocznia Marauder gdzie takie cacko można zakupić no jednak mogłem się pomylić z oceną sytuacji - sorry pozdrawiam i dzięki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi