Green Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 witajcieczy spotkaliście się z czymś takim - mam 2 ruchome platformy pirackie, ładowność 44 000 i pomimo tego, że są niemal puste podczas próby kupna fabryki otrzymuję komunikat, że nie mam wystarczającej ilości miejsca w ładowni,jeżeli ktokolwiek wie co jest grane to chętnie posłuchampozdrawiam eksploratorów X uniwersum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Sprzedaj obie i kup TL od jakiejś rasy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted May 8, 2012 Author Share Posted May 8, 2012 witajno to mam 2 słonie splickie oraz mamuta podrasowanegoczyli wychodzi na to, że nic się z tym nie da zrobić a szkoda gdyż te platformy śmigają 180 i są dość zwrotne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 A fabryka jaki ma rozmiar? Może większy niż pusta ładownia w RBP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted May 9, 2012 Author Share Posted May 9, 2012 witaj Yacekwszystkie fabryki mają oznaczenia na czerwono kiedy RPP dokuje w stoczni czyli jest to niezależne od rozmiaru,postanowiłem przewozić nimi tzn zadokowanymi TS-ami różne artykuły po X universum pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Skoro masz ładownię w RPP na poziomie 44000 to zapewne grasz z modem XRM?Jeśli tak to:Należało zadać pytanie w temacie o modzie.Należało o tym wspomnieć o tym w pierwszym poście lub tytule tematu.W modzie XRM RPP nie jest do końca TL-em, mimo że może przewozić ładunek klasy ST, nie może przewozić stacji. Dlaczego? Nie pytaj mnie, nie pamiętam. Gdzieś o tym było chyba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted May 9, 2012 Author Share Posted May 9, 2012 O.K.wielkie dzięki, poszukam i poczytamw sumie to dla mnie było oczywiste, że skoro posiadam RPP to oznacza, że gram z modem w którym występuje stocznia Marauder gdzie takie cacko można zakupić no jednak mogłem się pomylić z oceną sytuacji - sorry pozdrawiam i dzięki za odzew Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts