Azakal Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 সুপ্রভাতSpotkałem się z dziwną sytuacją. Mianowicie podczas gry w AP doświadczam dziwnych spadków fps, ale tylko podczas walki tzn gdy kilka niszczycieli w sektorze zaczyna siać na lewo i prawo z PDF, IBL itd. Najciekawsze jest to, że wystarczy się odwrócić by nie patrzeć na pociski i płynność gry wraca. Żeby było śmieszniej w TC czegoś takiego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gother Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Pewnie AP jest źle zoptymalizowane. Nie grałem w AP, ale w TC też mam taki problem. Pewnie też dlatego, że X3 nie obsługuje procesorów 4 i więcej rdzeniowych. To też oczywiste, że gdy do sektora wparuje pełno statków, to fpsy mogą spaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Jeśli mnie pamięć nie myli to efekt efektów tych broni, była dawno temu o tym dyskusja na forum Egosoftu. Jak na razie kolejnego patcha nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Szpecjalisty z Egosoft namieszali co nieco w silniku graficznym. TC przycinało mi co prawda ale nie tak jak AP. Póki co wracam do TC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 W dniu 29.04.2012 o 15:10, Azakal napisał:Szpecjalisty z Egosoft namieszali co nieco w silniku graficznym. TC przycinało mi co prawda ale nie tak jak AP. Póki co wracam do TC.Dziwne, mnie AP chodzi lepiej niż TC. Zresztą ostatni patch dla TC wprowadza właśnie ulepszenia wydajnościowe jakie zastosowano w AP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidaar Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 I tak dalej do poprawienia jest ogromny spadek FPSów który powodują obszarówki (generator plazmowy, działo fali uderzeniowej), i khaackie Kyonówki. Przynajmniej w TC. Albion też ma tą wadę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi