FSEbola Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 mam dwa pytania co dio Kwatery Głównej1. jak przypisac BAZE dla statków od M7 i powyzej ..???(mam Kwatere Główna i porzez ROZKAZY moge przypisac BAZE poszczegolnym statkom tyle ze nie potrafie perzypisac tej BAZY dla statków powyzej M7) 2. mam zadokowany Mistrala przy swojej Kwaterze Głównej, widac go z przestrzeni, widnieje rownniez gdy sprawdze jakie sa zadokowane statki w Kwaterze Głównej.....tyle ze jak wchodze w interfejsc"POSIADANE DOBRA'' to juz nie widac tego Mistrala...co zrobilem ze go nie widze w interfejsie POSIADANE DOBRA..??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 1. Bez skryptu się nie obejdzie. SCS Suite pozwala przypisać bazę wszystkim statkom.2. Rozkazy statku, opcja "Ukryj w menu własności" masz na TAK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__PiTeR__ Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Ja mam też pytanie odnośnie kwatery głównej.grałem kiedyś wyszedł PATCH 2.0 i było ok.Treaz jak gram to nie mogę kupić kwatery głównej, dlaczego?gram wolną gre (własna gra) fabuł nie, przed formatem było ok. teraz nie, gra jes zaaktualizowana do wersji 2.0, proszę o pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 W czystej grze nie ma możliwości kupna HQ, jest to nagroda fabułę PHQ dodana przez patch 2.0. Musiałeś mieć jakiś skrypt lu mod dodający HQ do stoczni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__PiTeR__ Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 dzieki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bober Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 A tak właściwie to co można robić w kwaterze głównej poza budową statków i wykorzystaniem jej jako stacje handlową ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peroox Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Baza dla okrętów/flot. Punkt przeładunkowy. Prócz budowy statków, również je remontują No i podnoszą ci ten no... prestiż wśród klientów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frontier Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Czy HQ można przenieść do własnego sektora gdy już go uzyskamy po fabule "Breaking Grounds"??? Chodzi mi o sytuacje gdy moje HQ jest już rozstawione gdzieś w kosmosie a ja dostaję własny sektor po fabule. Czytałem na stronce roguey's że dostajemy taką możliwość ale nie bardzo rozumie jak by to miało wyglądać. Czy HQ jest z powrotem pakowane do Albatrosa czy po prostu się pojawia w moim sektorze i czy ja mam wpływ na rozstawienie mojego HQ w moim sektorze??? Mam czystą wersje gry żadnych modyfikacji nie licząc BP a HQ ciągle w Albatrosie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts