Vertaril Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 witam, wiem że pewnie jest na to odpowiedź, ale szukałem i nie mogłem znaleźć (tak wiem gupi jestem ;D) - otóż mam ts-a przypisanego do kompleksu wyposażonego w napęd skokowy, a także teleporter i automat dokujący, ale skubaniec tego nie wykorzystuje.. to jakiś błąd czy tak się po prostu nie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Wykorzystuje... ale dopiero, gdy nauczy się jak Innymi słowy handlowiec musi osiągnąć odpowiedni poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertaril Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 no wiem, tzn. mam już dwa UT i zauważyłem że dopiero od któregoś tam poziomu zaczęli używać sprzętu jak trzeba, nagle poziomy zaczęły skakać coraz wyżej jak szalone ;DD , ale problem mam ze statkiem który sprzedaje towary z mojego kompleksu, przyspieszyłoby to jego prace, a mi sie wydawało że tacy piloci chyba nie mają poziomów ; o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 To wejdź w szczegóły statku. Tam powinny być informacje o pilocie. Napisz, co tam zobaczyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi