Trucx Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Czy poziom trudności misji zależy od statku w którym jesteśmy ?Czy może od rangi Bojowej/handlowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Od rangi bojowej, statku w którym lecimy (bierzemy misję), statku, który mamy w statystykach jako ulubiony (czyli spędziliśmy w nim najwięcej czasu w grze). Proporcje tych zależności są różne i zależą od czasu gry i wzrostu reputacji bojowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 A czyli jeśli grałem prze pierwsze 4 tygodnie elitą potem 7 dni zaćmieniem i teraz skironem to misje będą pokazywane jako trudne bo elita to ulubiony statek .Krucho ... muszę brać "bardzo trudne ' lub "trudne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ja zawsze takie biorę. I okazują sie proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Normalnie bym tego pytania nie zadał ale zauważyłem że gdy biorę misje bardzo trudną chciałem przetestować statek i przylatują 2-3 elity i paru pogromców raczej tym się nie zadowolę wole polować na lepsze sztuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi