Doromeza Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Odpowiednio skonfigurowany BSE w połączeniu z Improved Kha'ak na Insane sprowadził na moje universum plagę astronautów A mi szkoda tych biednych fragmentów kodu gry. Czy można im jakoś pomóc ? Bo kiedy załaduję ich do ładowni, stają się niewolnikami. Może jest jakiś skrypt, który umożliwiłby pomaganie takim rozbitkom ?? (Oczywiście odpowiednio wynagradzając dobroczyńców biorących udział w takich akcjach ratunkowych, dodając reputacji i kredytów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Tak działa SCS Suite by TECGS dla TC. Czy dla Reuniona jest taki skrypt, to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doromeza Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Szkoda, bo jakoś preferuję Reunion Gdyby był, to bardzo proszę o zapodanie linku do pobrania, w celu umożliwienia mi dokonania tej czynności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi