s2892 Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Miłe fajne przyjemne prostsze. Ot taki przerywnik. Gierka turowa, rzut z góry, skoki między systemowe oparte o paliwo (?), ma swoich Xeonów co się ich tłucze. Warto zobaczyć. Ma fajne questy (czasem z porąbanym pomysłem np konkurs gotowania pizzy etc. ) Recenzja jaką znalazłem to:http://www.gry.gildia.pl/gry/space_rang ... a/recenzjaA poza tym teraz jest wyprzedaż i kosztuje tylko 4.99 A to tyle co 2 butelki piwa (więc można przeboleć) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Była dodana do CD-Action kilka miesięcy temu. Na dłuższą metę nudne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Nie dostępna w CENEGA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moskit Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 http://www.skapiec.pl<!-- w --> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Wystarczyło napisać do CENEGi:Odp:Witam!Owszem, grę mamy na magazynie. Stany magazynowe zostaną uzupełnione do dniajutrzejszego, proszę próbować złożyć zamówienie jutro.Pozdrawiam.Michał Sokołowskiczyli od 5.09.2008 będzie dalej w sprzedaży Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiencek Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Także mam tą grę z CDA, no i cóż mogę powiedzieć? Jest rzeczywiście trudna, a teraz zainstalowałem ją na laptopie i uruchomiłem na poziomie trudności 200 procentowym, i nie jestem pewien czy dobrze się czułem gdy tak zrobiłem. Wprawdzie gram tak dopiero jeden dzień, więc jeszcze tego nie odczuwam, ale się zobaczy później. Gra sama w sobie jest fajnie zrobiona i chodzi nawet na starszych komputerach. Ogólnie grafika jest ładna, tło systemów nie jest jednostajne, a niektóre zadania są naprawdę dziwne i dochodzi do tego kupa nawiązań.A jeśli ktoś grał w Star Wolves albo inne gry od 1C i podobały mu się to niech kupuje w ciemno.W ogóle po co ja to mówię skoro są tu sami maniacy X'ów. Space Rangers i X'y są do siebie bardzo podobne i to jest moja ostateczna rekomendacja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Ostatnio jest do dostania w REALU za 7,99. Kupiłem. Nie rozczarowałem się, fajna gierka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts