s2892 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Miłe fajne przyjemne prostsze. Ot taki przerywnik. Gierka turowa, rzut z góry, skoki między systemowe oparte o paliwo (?), ma swoich Xeonów co się ich tłucze. Warto zobaczyć. Ma fajne questy (czasem z porąbanym pomysłem np konkurs gotowania pizzy etc. ) Recenzja jaką znalazłem to:http://www.gry.gildia.pl/gry/space_rang ... a/recenzjaA poza tym teraz jest wyprzedaż i kosztuje tylko 4.99 A to tyle co 2 butelki piwa (więc można przeboleć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Była dodana do CD-Action kilka miesięcy temu. Na dłuższą metę nudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Nie dostępna w CENEGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 http://www.skapiec.pl<!-- w --> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Wystarczyło napisać do CENEGi:Odp:Witam!Owszem, grę mamy na magazynie. Stany magazynowe zostaną uzupełnione do dniajutrzejszego, proszę próbować złożyć zamówienie jutro.Pozdrawiam.Michał Sokołowskiczyli od 5.09.2008 będzie dalej w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiencek Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Także mam tą grę z CDA, no i cóż mogę powiedzieć? Jest rzeczywiście trudna, a teraz zainstalowałem ją na laptopie i uruchomiłem na poziomie trudności 200 procentowym, i nie jestem pewien czy dobrze się czułem gdy tak zrobiłem. Wprawdzie gram tak dopiero jeden dzień, więc jeszcze tego nie odczuwam, ale się zobaczy później. Gra sama w sobie jest fajnie zrobiona i chodzi nawet na starszych komputerach. Ogólnie grafika jest ładna, tło systemów nie jest jednostajne, a niektóre zadania są naprawdę dziwne i dochodzi do tego kupa nawiązań.A jeśli ktoś grał w Star Wolves albo inne gry od 1C i podobały mu się to niech kupuje w ciemno.W ogóle po co ja to mówię skoro są tu sami maniacy X'ów. Space Rangers i X'y są do siebie bardzo podobne i to jest moja ostateczna rekomendacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Ostatnio jest do dostania w REALU za 7,99. Kupiłem. Nie rozczarowałem się, fajna gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi