Trucx Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Mam pytani czy da się wejść do własnej Wieżyczki/wieżyczek .Czytałem że jakiś koleś lubił w swoim tytanie (moje marzenie) przesiadać się do wież i strzelać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 W dniu 1.04.2012 o 18:05, Trucx napisał:Mam pytani czy da się wejść do własnej Wieżyczki/wieżyczek .Czytałem że jakiś koleś lubił w swoim tytanie (moje marzenie) przesiadać się do wież i strzelać.Zapoznaj się z instrukcją gry i klawiszologią.Odpowiedź brzmi TAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Kupiłem grę bez instrukcji a z klawiszologią się zapoznam .A i mam pytanie nr 2 (po co będę zaśmiecał forum )Chciałbym myśliwiec zaćmienie kosztuje on prawie 6 mil. i moje pytanie brzmi jak na niego nazbierać wykonując misje typu patrol czy zabij tą osobe czy może handlując moja ranga to Rekrut latam Statkiem elitą (pir) z wyposażeniem 1 osłona 25 mj i 2 działka samopowtarzalne.Bo jeśli będę miał żyć z walki to co jeszcze dokupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 W dniu 1.04.2012 o 19:08, Trucx napisał:Kupiłem grę bez instrukcji a z klawiszologią się zapoznam .Jeśli kupiłeś grę, to jeśli nie masz papierowej instrukcji, masz instrukcję w formacie pdf, zarówno na płycie instalacyjnej, jak i w katalogu documents w katalogu gdzie zainstalowała się gra. Plik nazywa się Manual_PL.pdf (jeśli zainstalowałeś polska wersje gry) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 To też sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 W dniu 1.04.2012 o 19:08, Trucx napisał:Kupiłem grę bez instrukcji a z klawiszologią się zapoznam .A i mam pytanie nr 2 (po co będę zaśmiecał forum )Chciałbym myśliwiec zaćmienie kosztuje on prawie 6 mil. i moje pytanie brzmi jak na niego nazbierać wykonując misje typu patrol czy zabij tą osobe czy może handlując moja ranga to Rekrut latam Statkiem elitą (pir) z wyposażeniem 1 osłona 25 mj i 2 działka samopowtarzalne.Bo jeśli będę miał żyć z walki to co jeszcze dokupić? Ja zawsze wiybierałem misje typu ''zabij osobe". Dokup więcej działek do statku, te nie wystarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Mam pytanie jak ustawić wieżyczką polecenia np. chroń statek .Sory nie zauważyłem że już dałem posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 W dniu 3.04.2012 o 14:55, Trucx napisał:Mam pytanie jak ustawić wieżyczką polecenia np. chroń statek .W rozkazach statku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi