noob Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Witam, grając kiedyś w X3:TC miałem polecenia mk3 w kilku sektorach a teraz są w jednym i to na końcu wszechświata w Home of Light, czy da się zrobić aby były w innych sektorach? Wersja gry 3.2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Polecenia instaluje sie na statku. Kup statek TS, uzbrojenie do niego, polecenia handlowe i puśc handlarza do jakiegoś z sekorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 W dniu 31.03.2012 o 14:12, noob napisał:Witam, grając kiedyś w X3:TC miałem polecenia mk3 w kilku sektorach a teraz są w jednym i to na końcu wszechświata w Home of Light, czy da się zrobić aby były w innych sektorach? Wersja gry 3.2.Mam plik loga z czystej gry dla mapy Scorpa sprzed roku, więc z patcha 3.1 i Handlowe Polecenia Mk3 są tylko w Kwaterze głównej Terracorp w Home of Light. Więc to nie wina patcha 3.2. Błąd powstał wcześniej, dziwne że nikt tego nie zauważył.Normalnie Mk3 powinny być dostępne również we wszystkich dokach zaopatrzeniowych Teladian.A sektor HoL jest raczej na początku wszechświata, a nie na końcu. Choć zależy to od opcji startowej, jaką się wybrało Użyj skryptu Player Workshops, będziesz mógł automatycznie wyposażać swoje statki w we wszystkie polecenia (w tym w handlowe Mk3) we własnej stacji (handlowej, doku, HQ, HUB-ie) lub lotniskowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi