Sorkvild Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Bardzo podobaja mnie sie te dopakowane transportowce w XTM. Mam dwa Scaraby, ktore nie raz wychodzily z ciezkich opresji. Dodatkowo te statki swietnie sie sprawdzaja na polu walki gdy braknie nam np. rakiet badz ogniw do dopalacza wtedy opdowiednia komenda i transport jest obok nas wspomagajac w walce, a jednoczesnie mozemy uzupelnic zapasy. Chcialbym teraz zakupic kilka dodatkowych egzemplarzy, ale niewiem na co sie zdecydowac na statek Otas czy Terracorp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Ja woziłem się Wulkanami z Terracorpu. Potem stacja mi wybuchła.... Ale teraz wyprubuje Scaraba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi