<GM> Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 A więc tak. Jestem GM (na wielu forach jednak mam stary nick - wojop95). Mam 16 (i pół :>) lat no i jestem z Gdańska.W X3 gram od dość długiego czasu (w KSGry kiedyś dali na płycie X3: Reunion i sobie pomyślałem "O! Galaxy on Fire na PC!", więc zagrałem).Niestety nie grałem w X i X2. Próbowałem, ale X było takie... puste, a ja nie lubię samotności. A z kolei X2 już mi się nie chciało sprawdzać.Ogólnie to XUDB znam dzięki Moskitowi ( LINK ), a przybyłem, aby właściwie upnąć X Language Changer, którego nową wersję właśnie napisałem.I tutaj też moje pytanie - do którego działu go dać, gdyż on obsługuje zarówno X2, jak i X3. Topic na forum egosoftu: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=313143 .PS.: Nie piszcie, że wystarczy lang.dat zmienić, bo wiem, i ten program to robi po prostu za was. A tak sobie napisałem, +2 do skilla w programowaniu ;DNo. To chyba narazie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ave pilocie powodzenia w podbojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Witaj.Załóż temat w dziale FAQ i opisz w nim program.Przypnę temat, aby był na górze działu. Program można dodać do Mamuta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Witam.Zauważyłem że Forum czepia się twojego avatara, spróbuj z innym bo inaczej bedziesz psuć layout listy for i profilu a grafika i tak wyświetlać się nie będzie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi