<GM> Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 A więc tak. Jestem GM (na wielu forach jednak mam stary nick - wojop95). Mam 16 (i pół :>) lat no i jestem z Gdańska.W X3 gram od dość długiego czasu (w KSGry kiedyś dali na płycie X3: Reunion i sobie pomyślałem "O! Galaxy on Fire na PC!", więc zagrałem).Niestety nie grałem w X i X2. Próbowałem, ale X było takie... puste, a ja nie lubię samotności. A z kolei X2 już mi się nie chciało sprawdzać.Ogólnie to XUDB znam dzięki Moskitowi ( LINK ), a przybyłem, aby właściwie upnąć X Language Changer, którego nową wersję właśnie napisałem.I tutaj też moje pytanie - do którego działu go dać, gdyż on obsługuje zarówno X2, jak i X3. Topic na forum egosoftu: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=313143 .PS.: Nie piszcie, że wystarczy lang.dat zmienić, bo wiem, i ten program to robi po prostu za was. A tak sobie napisałem, +2 do skilla w programowaniu ;DNo. To chyba narazie tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kedudg Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Ave pilocie powodzenia w podbojach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Witaj.Załóż temat w dziale FAQ i opisz w nim program.Przypnę temat, aby był na górze działu. Program można dodać do Mamuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volvez Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Witamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Witam.Zauważyłem że Forum czepia się twojego avatara, spróbuj z innym bo inaczej bedziesz psuć layout listy for i profilu a grafika i tak wyświetlać się nie będzie. Pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts