Tajemniczy94 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Witam, mam na imię Aureliusz, jestem nowy w świecie X, przygodę z serią zaczynam od X3 Reunion(z gazetki KŚ GRY)Skończyłem fabułę i teraz planuję zaczynać lepiej zarabiać Gra mi się bardzo spodobała zwłaszcza ta swobodność działania w niej ^^Na razie to tyle co powiem, jak coś to można pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Witaj pilocie miłej zabawy z grą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Welcome to this Pirate station pilot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Witam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 W kupie siła! Witam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Siema siema zawitaj na naszą gwiazdówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi