Dramal Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Witam,Mam mały problem. Gdzie można znaleźć Nividium. Pół dnia spędziłem latając i skanując asteroidy oraz skacząc po stacjach i powiem szczerze znudziłem się i zdenerwowałem.Proszę o odpowiedz tu lub na PM.zmieniłem temat na właściwy - LeWaRzmień rozmiar obrazka w podpisie - max 480x120!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Mapa Scorpa się kłania, lub FAQ misji - jeśli te nvidium potrzebne do misji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dramal Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Cóż... Dałem ciała. LeWaR, skasuj temat, szkoda zaśmiecać forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Temat jest temat. Przyda się innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi