TomKor Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Witam. Czy ktoś wie jakie zastosowanie ma system "Droid Tragarz"?. To polecenie systemowe jest zainstalowane chociażby na ziemskiej Macanie i borońskim Guppy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bell Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Jako że statki klasy od m7 do m1 oraz TL nie mogą dokować do wszystkich stacji dlatego wymiana handlowa pomiedzy takimi okrętami a stacją odbywa sie za pomocą droidów które przenoszą ładunek ze statku na stację i odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomKor Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 W dniu 26.02.2012 o 14:09, Bell napisał:Jako że statki klasy od m7 do m1 oraz TL nie mogą dokować do wszystkich stacji dlatego wymiana handlowa pomiedzy takimi okrętami a stacją odbywa sie za pomocą droidów które przenoszą ładunek ze statku na stację i odwrotnie.To bardzo ciekawe, ale jak już się ma droida frachtowego to w menu rozkazy (np.Handlowe) są już opcje dotyczące przenoszenia ładunku. Myślę że nie oto chyba chodzi, chociaż mogę się mylić, może jest to taki sam bug jak z fazowym działkiem laserowym, którego bez skryptów nigdzie nie można kupić, pomimo że jest do zainstalowania chociażby na splickiej Panterze i Tygrysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinka Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 witam W dniu 26.02.2012 o 15:37, TomKor napisał:To bardzo ciekawe, ale jak już się ma droida frachtowego to w menu rozkazy (np.Handlowe) są już opcje dotyczące przenoszenia ładunku. Myślę że nie oto chyba chodzi, chociaż mogę się mylić, może jest to taki sam bug jak z fazowym działkiem laserowym, którego bez skryptów nigdzie nie można kupić, pomimo że jest do zainstalowania chociażby na splickiej Panterze i Tygrysiea jak nie masz tego frachtowego a musisz uzupelnic zaopatrzenie to masz czym hihihia jesli posiadasz to zawsze masz jakas alternatywe , pozatym droidy Tragaze nawet w nazwie maja swa czynnosc czyli za i wyladunek towarow ,w 18 wieku wykozystywalo sie do tego ludzi ( pracownikow portowych inaczej tragazy ) co ponosilo dodatkowe koszta a teraz ludzi zastapily maszyny , pozatym maszyna sie nie zmeczy i nie potrzebuje jesc spac , czyli o niebo jest leprza .z powarzaniem Balbinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczekan Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Nie znałem, nie czytałem, odpuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 W dniu 17.03.2012 o 19:15, szczekan napisał:"poza tym", "tragarz", "lepsza", i "poważaniem", grrrrrrrrrrrrrrr!!!!Odpuść. Nie znasz Balbinki. Przeczytaj trochę co pisała o sobie, to zrozumiesz: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=200174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi