Jump to content

Droid tragarz

TomKor
 Share

Recommended Posts

W dniu 26.02.2012 o 14:09, Bell napisał:

Jako że statki klasy od m7 do m1 oraz TL nie mogą dokować do wszystkich stacji dlatego wymiana handlowa pomiedzy takimi okrętami a stacją odbywa sie za pomocą droidów które przenoszą ładunek ze statku na stację i odwrotnie.

To bardzo ciekawe, ale jak już się ma droida frachtowego to w menu rozkazy (np.Handlowe) są już opcje dotyczące przenoszenia ładunku. Myślę że nie oto chyba chodzi, chociaż mogę się mylić, może jest to taki sam bug jak z fazowym działkiem laserowym, którego bez skryptów nigdzie nie można kupić, pomimo że jest do zainstalowania chociażby na splickiej Panterze i Tygrysie

• 3 weeks later...

witam 😀

W dniu 26.02.2012 o 15:37, TomKor napisał:

To bardzo ciekawe, ale jak już się ma droida frachtowego to w menu rozkazy (np.Handlowe) są już opcje dotyczące przenoszenia ładunku. Myślę że nie oto chyba chodzi, chociaż mogę się mylić, może jest to taki sam bug jak z fazowym działkiem laserowym, którego bez skryptów nigdzie nie można kupić, pomimo że jest do zainstalowania chociażby na splickiej Panterze i Tygrysie

a jak nie masz tego frachtowego a musisz uzupelnic zaopatrzenie to masz czym hihihi

a jesli posiadasz to zawsze masz jakas alternatywe , pozatym droidy Tragaze nawet w nazwie maja swa czynnosc czyli za i wyladunek towarow ,

w 18 wieku wykozystywalo sie do tego ludzi ( pracownikow portowych inaczej tragazy ) co ponosilo dodatkowe koszta a teraz ludzi zastapily maszyny , pozatym maszyna sie nie zmeczy i nie potrzebuje jesc spac , czyli o niebo jest leprza .

z powarzaniem Balbinka