pershing Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 witammam mały problem...postanowiłem wrócić do X3 TC wszystko ładnie pięknie zainstalowałem tak samo skrypty których wcześniej używalem włączam grę, polatałem chwile i patrzę o misja związana z walką myśle wezmę może będzie patrol na początki to łatwa misja, więc daję łączność i....są tylko standardowe komunikaty czyli.1. Jak dotrzeć do najbliższej stoczni2. Wskaż drogę do najbliższego doku z zaopatrzeniem3. Poddaj się!latam od dłuższego czasu i dalej nic się nie zmieniło po prostu nie mam misji!wie ktoś co robić?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Nowa gra, czy stary sav?Patch najnowszy?Tylko skrypty, czy może jakiś mod? Kompatybilne z najnowszą wersją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershing Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 nowa gra, path 3.1 żadnych modów a skrypty kompatybilnewszystko mam tak jak poprzednim razem jak grałem ale wtedy było okey a bez misji trochę głupio się gra edit1: hm jeszcze dziwniejsze jest to że na profilu startowym "Nostalgiczny Argon" nie ma misji ale na "Własna Gra" są... okey zamykam temat na "Własna Gra" będę gral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Najnowszy patch 3.2, zainstaluj i sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi