Jump to content

Infinity - The Quest for Earth

Stalovy
 Share

Recommended Posts

http://www.infinity-universe.com/

Wspomniał już o tej grze hanss i S11.

Cytuję:

Cytat

Osobiście nie mogę doczekać się tego:

http://www.infinity-universe.com/Infini ... ding18.jpg

Cytat

Infinity fajnie wygląda, modele statków to powiew nowego, ale i trochę cukierkowatego, tak okrągle wyglądają 😀.

Szkoda, że nie jest planowana wersja polska, ani w ogóle uderzenie z grą na rynki wschodnie.

(oryginalne posty tutaj: http://xudb.pl/topic/209-jumpgate-evolution/ )

Osobiście najbardziej podoba mi się możliwość lądowania na planetach (w końcu!), dlatego wyczekuję niecierpliwie pierwszych testów... Jako aktywny użytkownik tamtejszego forum, ma się większe szanse na wybranie do beta-testów!

Jak zwykle pytanie czy to filmik z intro czy obrazek z gry, czy będzie można między te budynki w dole wlecieć, czy po zniżeniu lotu napotka się niewidoczną granicę 😀.

Statki, budynki wyglądają na mało szczegółowe, może więc nie będzie trzeba do obsługi kompa z 2 x 8800 GTX na pokładzie, żeby w takie miasto bez zacięć wlecieć 😀 .

Cytat

Jak zwykle pytanie czy to filmik z intro czy obrazek z gry, czy będzie można między te budynki w dole wlecieć, czy po zniżeniu lotu napotka się niewidoczną granicę 😀.

Przyjżyj się dokłądnie, to zobaczysz, że wszystko obiekty z tego screena są nieoteksturowane, więc to art z 3d studio 😀

• 1 month later...

Najbardziej mnie niepokoi że to będzie MMO

Cytat

Infinity is a massively, multiplayer online game.

i obawiam się że trzeba będzie płacić abonament, a jeśli się na tym skończy to kolejna dobra gra będzie stracona. 🤔((

A tak poza tym to screeny są wspaniałe.

Zależy jak rozwiążą kwestie premium, jakiś czas grałem w Knight Online i było to jedno wielkie gówno, niby darmowe a serwery były cały czas zapchane i mogli grać tylko gracze premium a "noobki" kupowały sobie wszystkie najlepsze itemy i już w miesiąc mieli wszystko na maksa, i tak jest w wielu "darmowych" MMO. Dlatego mam niesmak do takich rozwiązań. Ale pożyjem, zobaczym.

• 2 years later...

I oto gravedig bo wraz z nowym rokiem na stronie projektu infinity pojawiło się podsumowanie roku 2010 które zawiera kilka interesujących informacji. Dla mających w szkole mongolski albo mających zbyt dużego lenia aby czytać cały tekst, prezentuję podsumowanie:

1. W drugim kwartale 2010 roku do projektu dołączył drugi programista, Keith Newton i założona została firma I-Novae Studios.

2. INS będzie zarabiać na sprzedaży licencji na silnik I-Novae, silnik ten był pisany dla Infinity.

3. Rozwój silnika jest priorytetem INS. Infinity zostało zepchnięte na dalszy plan i pierwszy optymistyczny termin bety to 2012 rok.

Źródło