LeWaR Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Link do plutonu:http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/platoon/2832655241213595265/Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Dołączyłbym, dołączyłbym. Ale nie mogę bo tak zwany Faillog i każda cześć zacnej serii BF nie jest kompatybilna z moją kartą dźwiękową i przez cały czas mnie wywala. Szkoda. Byłem kiedyś w jednej z najlepszych eskadr myśliwców w BF2 - to były czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 jakaś tania dźwiękówka nie wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Nie chcę byle karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershing Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 okey ja jakoś jutro dołącze.prawdopodobnie dołaczy też mój kumpel numer123raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 A ja dołączyłem. Tylko ciężko LeWaRa utrzymać przy życiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Odbijam się od kul.... ale potrafię zdenerwować snajpera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Nabiłem 1600 punktów na symym wskrzeszaniu cie i leczeniu, ciekawe czy można to uznać za formę kampienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershing Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 heh ja na metro z 1000 kuponów i pełnym serwerem (64/64) gdzIe była równowaga sił w odu drużynach na wskrzeszaniu i leczeniu nabiłem przez całą rundę prawie 18000 pkt poprostu zauważełem że wiecej nabije pkt i więcej zrobię niż strzelając:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 LeWaR, moge cie któregoś razu na mapke pożyczyć?? Przydami się ktoś jako pacjent/ tarcza do M320; SCAR-H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Na uzupełnianiu amunicji, wskrzeszaniu i leczeniu da się sporo nabić. Zwłaszcza na Szczycie Demawendu i Metro. Na metro kiedyś z leczenia i beretek nabiłem jakoś 34 albo 36 tyszięcy pkt. A pamiętam że mało co wtedy ubiłem. To była moja pierwsza gra Szturmowcem. Bieganie od schodów do schodów. Podnoszenie ludzi i rozrzucanie apteczek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 No nie powiem ile na mnie natłukłeś W dniu 13.04.2012 o 19:41, arw1 napisał:LeWaR, moge cie któregoś razu na mapke pożyczyć?? Przydami się ktoś jako pacjent/ tarcza do M320; SCAR-H Mam szeroki tyłek, dam rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Lewar, kiedy będziesz grał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Mówisz, że masz szeroki tyłek LeWaR?? Jeśli tak, to mój jest śr. = dł. toru lotu 1 rakiety Javelin..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Za chwile wpadam Dawno mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Ja to dziś ni dam rady, robie i zasuwam na firmowym kompie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Dobra, po czterech miesiącach walki z BE-EFEM, udało mi się ogarnąć kartę dźwiękową. Aplikejszon sent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Betonowa anakonda- mam małą proźbie: naucz żeś się podstaw angielskiego oraz adekwatnych skrótów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 arw1, jak już się czepiamy to "prośba" a nie "proźba", poza tym odnoszę wrażenie, że Betonowa tylko jajca se robi. No chyba, że ty też piszesz dla żartu, to zwracam honor. CS pozdrawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Ale maskara. Spokojnie bo mi przypominasz moją panią od polskiego. Pewnie, że sobie żarty robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeXS Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 chłopaki w bf 3 tutaj gracie? ja na 2 sporo posiedziałem 3 nawet sobie jeszcze nie sprawiłem ale w dobrym towarzystwie to i może bym pograł ilu jest aktywnych graczy w teamie na teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Dolaczam sie do pytania. Mam BF2 ale zastanawiam sie nad 3. Tak wiec w ktora czesc gracie?? I czy macie tsa jakiegos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Gramy w BF 3. Ale fakt faktem żę w sumie nie gramy ze sobą . Jakoś tak wyszło że niemożna się zebrać razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi