chak510 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jak w temacie . Opisze wam jak to się stało . Włanczam kopa i włączam internet . Wszystkie pliki nadal są świadczy o tym obecność ikon plików na monitorze . Chwile pacze na komixxy i postanawiam włączyć X3 wracam na pulpit i wielkie zdziwienie zniknęły ikony mych gier . włączam mój komputer pacze na plik z grami i wielki zdziwienie niema go w ogóle nic nie ma pilku o nazwie gry pacze przeglądam wszystkie możliwe katalogi i ... nic wpadam normalnie w rozpacz zostały mi tylko dwie gry Battlefield bad company i gothic 2 nk nie wiem co robić . Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Może patrz uważniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 sory za to ale się tak przyzwyczaiłem ale w ogóle nie ma trzeci raz już sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Dobrze jest mieć kopię najważniejszych danych na dysku zewnętrznym. Polecam.Co do problemu zakładam oczywiście,że z kompa korzystasz sam? Tzn. może ktoś ci grzebał w twoich danych po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Tak sam żadna sieć domowa tylko jeden komp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk5pio Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Polecam Gruntowny skan dysku antywirusem np. avast/ norton/ kaspersky oraz programem typu SpyBot. A jeśli po tym nadal będzie się dziać to samo, to tylko format. Możliwe, że masz na dysku różne paści więc wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Może masz rację może to craker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk5pio Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Jak przeczytałem o twoim problemie to od razu mi to na myśl przyszło, bo umówmy się, pliki same z siebie nie znikają z dysku a Ty raczej sklerozy nie masz, prawda?? Życzę sukcesu w skanowaniu vel formatowaniu. Mała rada, jeśli zamierzasz przenieść część plików na dysk po formacie to je wcześniej przeskanuj zanim je wgrasz na CD/ DVD czy Pendriva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 równie dobrze znikanie kolejnych plików może być związane z uszkodzeniami kolejnych sektorów dyskowych. Sprawdź SMART danego dysku. Czy nie ma sektorów relokowanych lub nie do naprawienia i ewentualnie ilu jest kandydatów na kolejne uszkodzone sektory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi