Anonimowy Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Witam kosmicznych jastrzębi, jestem Dooh, tudzież Ja,Ra'Dooh, 23letni handlarz kosmicznego zioła. W świecie X jestem od dość niedawna jednak już zdąrzyłem go bardzo polubić... Zacząłem swoja przygode od X3:Rebirth, jednak w planach mam także powrócić do starszych pozycji, zaczynająć od BTF. Myśle, że zabawie długo w tutejszych sektorach XUDB.plyO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Witaj.W dniu 12.02.2012 o 17:00, dooh napisał:Zacząłem swoja przygode od X3:Rebirth, Witamy kolegę z przyszłości Chyba chciałeś napisać X3 Reunion bo X Rebirth jeszcze nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 W dniu 12.02.2012 o 17:07, Yacek napisał:Witaj.Witamy kolegę z przyszłości Chyba chciałeś napisać X3 Reunion bo X Rebirth jeszcze nie wyszło.Jak tam jest? Co nowego wprowadzili?! A tak na serio to witaj na pokładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dooh Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Hehehe prędkość nadświetlna czyni cuda ;) Oczywiście chodziło mi o Reunion, mój błąd.Ahoy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Save!Witam na forum, i velete! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Witaj wśród nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Witamy.. i powitanie w moim stylu http://www.youtube.com/watch?v=UKkA7JJS6bM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi