BetonowaAnakonda Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam. Można tu zamieszczać komentarze na temat mojego dziennika pilota. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ciekawie się zapowiada... W chwili wolnego czasu sam coś napiszę, więc chętnie będę czytał prace innych.Tylko życzyć powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Jakiś waleczny ten boron, zwykle ani myślą o walce Opowiadanie całkiem całkiem, czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Opowiadanie bardzo dobre, z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy.Może kiedyś sam coś napisze. Trzeba na kimś sie wzorowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Dzięki chłopaki. Jutro powinna być następna część. Zbieram materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Oby Starożytni mieli cie w opiece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Kolejna część jest już. Będę wrzucał krótsze ale szybciej. Żebym miał wenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Postaram się dziś wrzucić. Już pisałem ale mam w myszce przycisk szybkiego przesuwania i mi skasowało co pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Główny wpływ Splitów na Boronów to nasilenie się agresji u tych drugich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Naprawdę? A ja myślałem, że to Splici to tacy ragemani. No nic...jest wpis 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Ogólnie bardzo dobrze się rozwija. Popracuj troszkę nad stylistyką i jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 W dniu 7.02.2012 o 22:45, LeWaR napisał:Ogólnie bardzo dobrze się rozwija. Popracuj troszkę nad stylistyką i jest super!Co masz na myśli mówiąc stylistyka? Poza tym ja jestem prostym boronem i piszę swój dziennik i to jak gram. Nie chcę tu ubarwiać opisami i innymi doatkami tylko przedstawić rzeczywistość taką jaką jest. A no właśnie. Dziś wstawię może jeszcze jeden wpis a w poniedziałek będzie następny. Tak się składa, że wyjeżdżam na małe ferie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Dobrze jest. Przynajmniej mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 No dobra. Jestem z powrotem i mogę zacząć pisać. Może dziś, może jutro będzie następny wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 To zbroimy statki i ustawiamy częstotliwość na twój dziennik:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Numer ze stacją jest dobry. Sam go też stosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Sie wie...hehe . Nie polecam aczkolwiek gdy kafary latają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Sory. Dziś nie będzie. Czas...ale obiecuję, że będzie dłuższe następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi