Jump to content

Ziemianie

__PiTeR__
 Share

Recommended Posts

Ale co ma Wspólnota do Terran. Wrogami Terran są Argoni, atakując Argonów w sektorach Terran podnosimy reputację u Terran, spada nam u Argonów, ale tylko u Argonów. Reputacje u pozostałych ras Wspólnoty pozostają bez zmian, nie są one powiązane w żaden sposób z reputacją Argonów.

No tak, atakując Argonów w sektorach Terran poprawiamy sobię reputację u Terran, ale możemy także w sektorach zewnętrznych Argonów wykonywać zadania by poprawiać sobię u nich reputację ( nie psując sobie repki u Ziemian). Tak więc można to jajkoś zbalansować. O to mi chodziło mniej więcej 😀

W dniu 5.02.2012 o 20:01, Yacek napisał:

Co??? Na jakiej podstawie tak sądzisz? Czy wiesz co to jest Wspólnota Planet?

No z tego co wiem koledze się coś pomyliło...to chyba wszyscy poza Terranami. Tak mi się wydaje. Ale powracając do tematu to myślę, że jednak jakoś da się tą reputację zawyżyć ale...Czy to nie będzie miało negatywnego wpływu na fabułę(chodzi mi tu o dobrą repkę z argonami i terranami naraz)

W dniu 5.02.2012 o 21:29, Yacek napisał:

No właśnie stamtąd bierze się cała moja wiedza o X-ach a czytałem ją jeszcze przed twoim tłumaczeniem. Tak czy siak Terranie na pewno nie są w tej całej

Wspólnocie i przypisywanie ich do niej to duży błąd

W dniu 5.02.2012 o 21:32, BetonowaAnakonda napisał:

No właśnie stamtąd bierze się cała moja wiedza o X-ach a czytałem ją jeszcze przed twoim tłumaczeniem. Tak czy siak Terranie na pewno nie są w tej całej

Wspólnocie i przypisywanie ich do niej to duży błąd

To po co ja ją tłumaczyłem 😀

Ale masz rację Terranie =/= Wspólnota.

No

W dniu 5.02.2012 o 21:53, Yacek napisał:

To po co ja ją tłumaczyłem 😀

Ale masz rację Terranie =/= Wspólnota.

To że, nie czytałem encyklopedii zanim ją przetłumaczyłeś wcale nie znaczy że, nie jest potrzebna. Osobiście to bardzo mi się to podoba i szanuje tłumaczenie bo chętnie przeczytałem ją jeszcze raz po polsku.