__PiTeR__ Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Da się poprawić rangę z Ziemianami? jak tak to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Da się.Jak z każdą inną rasą.Zmień tylko ustawienie tej rasy na "przyjazna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__PiTeR__ Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 właśnie mam ich na przyjaciół, ale nie mogę nic dla nich zrobić (żadnej misji) a oni mnie atakują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Bo masz bardzo niską reputację u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Witam. A w ogóle co to za pomysł pomagać ziemianom jako ktoś inny niż właśnie oni w AP?Przecież to jest prawie niemożliwe i bez sensu. Jaki jest tego cel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Tak ich potężne statki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Chyba tylko kosztem pogorszenia stosunków ze wspólnotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ziemianie są do X-ów dodani w sposób kompletnie nie przemyślany. Blada gospodarka, statki wykoksione jak Hardkorowy Koksu, chyba tylko fabuła mi się podobała względnie. To samo się tyczy Albionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Tak będą ci się pogarszać ale będziesz je mógł polepszać za każdy razem jak ci spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 No może to i prawda ale... zanim będziesz miał dobrą reputacje u Terran to Wspólnota tak się wkurzy,że nigdzie nie zadokujesz. Ale zawsze można kupić dużo salvage insurance/ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ze wspólnotą łatwiej sobie relacje poprawić bo mają dużo zadań. No i w sektorach peryferyjnych możesz latać nawet z względnie niską reputacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ale co ma Wspólnota do Terran. Wrogami Terran są Argoni, atakując Argonów w sektorach Terran podnosimy reputację u Terran, spada nam u Argonów, ale tylko u Argonów. Reputacje u pozostałych ras Wspólnoty pozostają bez zmian, nie są one powiązane w żaden sposób z reputacją Argonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 No tak, atakując Argonów w sektorach Terran poprawiamy sobię reputację u Terran, ale możemy także w sektorach zewnętrznych Argonów wykonywać zadania by poprawiać sobię u nich reputację ( nie psując sobie repki u Ziemian). Tak więc można to jajkoś zbalansować. O to mi chodziło mniej więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 wy mnie nie rozumiecie jak będziesz podwyszać sobie reputacje u ziemian będziesz sobie też podwyższał u wspólnoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 W dniu 5.02.2012 o 19:46, chak510 napisał:wy mnie nie rozumiecie jak będziesz podwyszać sobie reputacje u ziemian będziesz sobie też podwyższał u wspólnotyCo??? Na jakiej podstawie tak sądzisz? Czy wiesz co to jest Wspólnota Planet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 W dniu 5.02.2012 o 20:01, Yacek napisał:Co??? Na jakiej podstawie tak sądzisz? Czy wiesz co to jest Wspólnota Planet?No z tego co wiem koledze się coś pomyliło...to chyba wszyscy poza Terranami. Tak mi się wydaje. Ale powracając do tematu to myślę, że jednak jakoś da się tą reputację zawyżyć ale...Czy to nie będzie miało negatywnego wpływu na fabułę(chodzi mi tu o dobrą repkę z argonami i terranami naraz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Polecam zapoznać się z http://xudb.pl/index.php/topic/1856-encyklopedia-uniwersum-x/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 W dniu 5.02.2012 o 21:29, Yacek napisał:Polecam zapoznać się z http://xudb.pl/index.php/topic/1856-encyklopedia-uniwersum-x/No właśnie stamtąd bierze się cała moja wiedza o X-ach a czytałem ją jeszcze przed twoim tłumaczeniem. Tak czy siak Terranie na pewno nie są w tej całej Wspólnocie i przypisywanie ich do niej to duży błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 W dniu 5.02.2012 o 21:32, BetonowaAnakonda napisał:No właśnie stamtąd bierze się cała moja wiedza o X-ach a czytałem ją jeszcze przed twoim tłumaczeniem. Tak czy siak Terranie na pewno nie są w tej całejWspólnocie i przypisywanie ich do niej to duży błądTo po co ja ją tłumaczyłem Ale masz rację Terranie =/= Wspólnota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 No W dniu 5.02.2012 o 21:53, Yacek napisał:To po co ja ją tłumaczyłem Ale masz rację Terranie =/= Wspólnota.To że, nie czytałem encyklopedii zanim ją przetłumaczyłeś wcale nie znaczy że, nie jest potrzebna. Osobiście to bardzo mi się to podoba i szanuje tłumaczenie bo chętnie przeczytałem ją jeszcze raz po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi