Omicron Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Mam pytanie dot. misji w której aktywujemy pierwszy zestaw bram skokowych. Niby podczas misji Mahi Mi informuje że mogę połączyć jeden z trzech (tak samo jest to opisane w FAQ).Gdy klikam na łączenie pierwszego zestawu okazuje się że mogę połączyć dowolny sektor Np Omicron Lyrae/Treasure Chest...więc jak to jest?Mam pytanie dot. komunikatu o fabule Aldrin. W FAQ jest napisane aby nie zaczynać jej bo wyklucza się z PHQ, tak więc czy jeśli odrzucę komunikat dot. zaproszenia do fabuły Aldrin dostanę go ponownie później (po skończeniu PHQ)? albo mogę go zaakceptować lecz nie wykonywać pierwszej misji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 1. To tylko przykład sektorów, które możemy podłączyć, nie ma wymogu ich podłączania.2. Jeśli odmówisz nie będziesz miał już więcej zaproszeń do fabuły Aldrin. Zdaje się że konflikt został poprawiony w którymś z kolejnych patchy. Zobacz do tematu http://xudb.pl/index.php/topic/1812-patche-do-tc/ i sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Rozumiem że później mogę za opłatą 10.000 ogniw energetycznych zmienić sektor na inny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 W dniu 4.02.2012 o 22:56, Samotny napisał:Rozumiem że później mogę za opłatą 10.000 ogniw energetycznych zmienić sektor na inny ? Jak najbardziej. Wszystkie trzy zestawy, po odblokowaniu, można dowolnie zmieniać. Potrzeba do tego oprócz podanej kwoty kredytów również Ogniw Energetycznych i czasu, bo po wykonaniu zmiany, następną możemy wykonać dopiero po godzinie lub więcej. Dokładnie nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 To świetnie, co do czasu trzeba odczekać 2 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 W dniu 4.02.2012 o 23:10, Samotny napisał:To świetnie, co do czasu trzeba odczekać 2 godziny.Zgadza się. Do czego można HUB wykorzystać jest opisane tu: http://xudb.pl/index.php/topic/715-po-co-nam-ten-hub/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi