BetonowaAnakonda Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Witam. Na pewno większość graczy którzy zjedli zęby na tej serii gier wiedzą już o tym dawno temu ale postanowiłem podzielić się tym znaleziskiem z innymi. A oto co odkryłem: W poszukiwaniu jakichś starć Terran z Argonami udałem się do pykającego na czerwono sektora Elysium of Light. Ku mojemu zdziwieniu była tam nowa brama. Brama?-pomyślałem-Nigdy wcześniej nie widziałem w tym sektorze żadnego dodatkowego narzędzia skokowego. No nic...wlatuję. Harmony of Perpetiuity (jakoś tak nazywał się ten sektor). Już miałem sobie pójść(heh odlecieć )bo byłem zawiedziony co tam znalazłem. A były to: jedna Przędzalnia, parę asteroid w czym jedna z nich miała tylko 20% krzemu. Jeszcze tylko zerknąłem na opis sektora:Właściciel: GonerzyPopulacje :ble ble bleI nagle... O ZŁOTY KREDYCIE! Nasłonecznienie wynosi 450%! To oznacza zyssssski! Już kombinuję co by tu wybudować a może wy podzielicie się swoim zdaniem na ten temat lub coś poradzicie? Takiej mocy słońca jeszcze chyba nie było. Ciekawe. Zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 A jakie było nasłonecznienie w Elena's Beacon (czy jakoś tak) ? Chyba podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 W dniu 1.02.2012 o 15:05, Volvez napisał:A jakie było nasłonecznienie w Elena's Beacon (czy jakoś tak) ? Chyba podobne.Akeela's Beacon - 400%Nowy sektor Harmony of Perpetuity dodał patch 3.1.1 dla wersji Steamowej TC, wraz mini fabułą Sun Place. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Aha no ale nie wydaje ci sie że ta brama jest taka bardziej widoczna? Bo ja nie widziałem jej wcześniej nawet w najnowszym patchu.Edit: A zbudowałeś tam coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi