Omicron Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Jak w temacie Dla testów instaluję sobie:2x Projektor punktu osobliwości (dziwna nazwa wolę oryginalna Point Singularity Projector)2x Pulsacyjne działo fotonowe (Photon Pulse Cannon)2x Działko akceleratoroweJak Wy wyposażyliście ten statek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 W działa fazowe jakies tam z misji FF.Fajne reflektorki miał dzięki temu ale poza tym nic. Żadnych uszkodzeń, ale frajda z "Feel like kha'ak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Ostateczne uzbrojenie:2x Pulsacyjne działo fotonowe (Photon Pulse Cannon)2x Miotacz wysokoenergetycznej plasmy2x Działko akceleratorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bufi Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 W dniu 3.02.2012 o 14:56, Samotny napisał:Ostateczne uzbrojenie:2x Pulsacyjne działo fotonowe (Photon Pulse Cannon)2x Miotacz wysokoenergetycznej plasmy2x Działko akceleratoroweGeneralnie Tropiciel to bardzo słaba jednostka do bezposredniej walki. Można go uzywać w OOS jako patrol sektorowy albo ochrona komplexu.Ja bym zrobil tak: Jeśli ma byc IS albo playership, to zamiast działek akceleratorowych, wstaw jakieś wyrzutnie przeciwlotnicze, na małe szybkie jednostki.Zamiast dwóch PDF jednego wymień na działo jonowe (te XL). I daj mu dużo rakiet,najlepiej moskity a częstotliwość wystrzeliwania ustaw na 50-60%.Do czego chcesz go uzywać?P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Tropiciel lata wraz z moją armadą Gryff+Skiron+Vidar+Springbloosom. Pomagają mi jako support podczas trudniejszych misji pobocznych do nabijania kasy oraz podczas wykonywania fabuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi