BetonowaAnakonda Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Cześć. Nazywam się Łukasz i mam 17 lat. W X-y gram od lat dwóch i mam za sobą wszystkie części. Aktualnie gram w X3AP. Śledziłem stare fora ale zrobiłem sobie przerwę od X-ów i po ponownym rozpoczęciu gry postanowiłem dołączyć do XUDB. Miło mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Witamy w szeregach I niech moc będzie z tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Witam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Witam na forum, rozgość się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Witam na forum. Salut nowym pilotom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaran Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 >>Welcome on board<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Hehe Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwain Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Witam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dooh Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Witam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi