Aldaran Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Wybralem profil teladianina , postanowilem zrobic cos uzytecznego i wybralem misje dostarczenia 82 ogniw do stacji.Po zadokowaniu podziekowali i zaplacili heh Czuje sie troche wyrolowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloa Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Mi w TC pisało że otrzymałem 0 kr dlatego przestałem wykonywać te misje.Jak widać w ap nie naprawili tego błędu.Do tej pory nie wiem czy to tylko wyświetla się 0 kr a w rzeczywistości odpowiednia suma jest dopisywana do konta czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Tak to jest jak się robi interesy z teladi. . Miałem kiedyś podobnie ale tylko raz. Ciekawe czym to jest spowodowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczekan Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Też miałem komunikat, że misja przyniosła mi zerowy dochód. W rzeczywistości jednak ilość kredytów zwiększyła się o obiecaną kwotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 It's not a bug - it's a feature Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi