Ghostek Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Po pierwsze witam ponownie Chciałem sobie ostatnio odświeżyć X3, po zajrzeniu na forum Ego zaliczyłem małego WTFa (jeszcze by brakowało jakiegoś komunikatu w stylu '(blabla) ... your presence here is neither desirable nor welcome... (blabla) ... lethal force will be used against you. You have one mizura to comply.') Niby tylko chwile człowieka nie ma, a mu forum w międzyczasie zamkną Ale cóż, było, minęło. Może 'na swoim' będzie nawet lepiej...Wracając jednak do tematu, mój powrót do X3 wiązał się tez z pewnym problemem. Otóż wszelkie glosy w grze włączają się parę sekund później, niż powinny, w efekcie czego cześć komunikatu (lub cały, jeśli jest zbyt krotki) zostaje ucięta. Da się z tym grac, (w końcu od czego są napisy ) ale trochę brakuje tego 'Entering system...', 'Alert! Missile closing...' itp. Spotkał się już ktoś z czymś takim? Dodam, ze gram w X3 spod Steama, reinstalka (nawet wielokrotna, z powodu problemów z instalacja XTM) nic nie dala. Problem występuje tak w czystym X3, jak i w XTM. Ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Poszukaj instalatora Windows Media. Ego z tego formatu korzysta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 W tym steamie nie dają kodeków WindowsMedia? o lol, niezły beton. poczekaj parę minutek, to wrzucę na server i Ci dam linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostek Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Dzięki za pomoc, pomogło Michal Rogowski -> Już nie trzeba, sam znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi