Medyk Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Dzieciak porwany w sosnowcu o którym trąbią od kilku dni to brzdąc mojego znajomego. Jako że historia zna pokręte przypadki w których zdarzają się cuda, czy moglibyście wydrukować i powiesić po pare plakatów w swojej okolicy ? Wiem że to głupia prośba ale może ktoś gdzieś w okolicy waszej widział jak u kogoś nagle pojawiło się dziecko. http://imageshack.us/photo/my-images/830/ogoszeniek.jpg/Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zły, dział, przenoszę i robię ogłoszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Może być ciężko. Dzieci z natury wyglądają podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Może być i w piaskownicy. Nie wiedziałem gdzie to za bardzo napisać. Nie ogolądam wiadomości a w ogóle nie skojażyłem z nazwiska, dopiero jak znajomego na zdjęciu zobaczyłem to załapałem że to jego dzieciaka porwali. Wszyscy mu pomagają, ja sie zabrałem za wszelkiej masci serwisy polskie i zagraniczne. Sieć to bardziej moja działka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Cholernie paskudna sprawa. Temat do usunięcia. okazało się ze matka upuściła dziecko i w panice zostawiła je pod drzewem. Zresztą;http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/madzia-nie-zyje-rutkowski-znalazl-cialo,1,5016225,region-wiadomosc.htmlPamiętajcie tylko że ojciec to naprawde porządny gościu. Znamy sie z bractwa rycerskiego. Jest załamany, żaden ojciec niechciałby być na jego miejscu teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 No to pozostaje to kto jej dał po głowie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 No i gdzie to dziecko jest, bo te wiadomości z onetu i wp są przekłamane troche. Dziecka nie znaleziono jeszcze. Ja nie wiele więcej wiem teraz, przecież nie będę chodził tam do nich teraz wypytywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 W dniu 3.02.2012 o 10:20, Medyk napisał:No i gdzie to dziecko jest, bo te wiadomości z onetu i wp są przekłamane troche. Dziecka nie znaleziono jeszcze. Ja nie wiele więcej wiem teraz, przecież nie będę chodził tam do nich teraz wypytywać. 1. Skoro uważasz że onet jest przekłamany, to naco dajesz linki? 2. W Wiadomościach mówili że dziecko jest zakopane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Bo gdy wstawiałem ten link to jeszcze nie było innych. Czuję się zobowiązany poniekąd sprawę wyjaśniać skoro stworzyłem ten temat wcześniej, bo mam w niej bezpośredni udział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Temat został założony z myślą o wsparciu poszukiwań zaginionej. Biorąc pod uwagę okolicznosci, jest do zamknięcia/skasowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 zostaje do zgonu śmiercią naturalną, taka polityka XuDB że nie odstrzeliwujemy tematów bez "regulaminowych" powodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 No, ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Ludzka rzecz że chce się pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi