Jump to content

Porwano małego szkraba.

Medyk
 Share

Recommended Posts

Dzieciak porwany w sosnowcu o którym trąbią od kilku dni to brzdąc mojego znajomego. Jako że historia zna pokręte przypadki w których zdarzają się cuda, czy moglibyście wydrukować i powiesić po pare plakatów w swojej okolicy ? Wiem że to głupia prośba ale może ktoś gdzieś w okolicy waszej widział jak u kogoś nagle pojawiło się dziecko.

http://imageshack.us/photo/my-images/830/ogoszeniek.jpg/

Będę wdzięczny za pomoc.

Może być i w piaskownicy. Nie wiedziałem gdzie to za bardzo napisać. Nie ogolądam wiadomości a w ogóle nie skojażyłem z nazwiska, dopiero jak znajomego na zdjęciu zobaczyłem to załapałem że to jego dzieciaka porwali. Wszyscy mu pomagają, ja sie zabrałem za wszelkiej masci serwisy polskie i zagraniczne. Sieć to bardziej moja działka.

Cholernie paskudna sprawa. Temat do usunięcia. okazało się ze matka upuściła dziecko i w panice zostawiła je pod drzewem. Zresztą;

http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/madzia-nie-zyje-rutkowski-znalazl-cialo,1,5016225,region-wiadomosc.html

Pamiętajcie tylko że ojciec to naprawde porządny gościu. Znamy sie z bractwa rycerskiego. Jest załamany, żaden ojciec niechciałby być na jego miejscu teraz.

W dniu 3.02.2012 o 10:20, Medyk napisał:

No i gdzie to dziecko jest, bo te wiadomości z onetu i wp są przekłamane troche. Dziecka nie znaleziono jeszcze. Ja nie wiele więcej wiem teraz, przecież nie będę chodził tam do nich teraz wypytywać.

1. Skoro uważasz że onet jest przekłamany, to naco dajesz linki?

2. W Wiadomościach mówili że dziecko jest zakopane.