henryk5pio Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Mam proste pytanie, gdzie w grze są zapisane tła sektorów?? Bo chciałbym wyjąć je, przejrzeć i ustawić sobie to z Savage Spur jako tło pulpitu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 W plikach cat/datOtwórz modmanagerem i szukaj plików .dds w katalogu dds Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
henryk5pio Posted January 28, 2012 Author Share Posted January 28, 2012 Folder DDS znalazłem w dwóch katalogach cat (za pomocą X3 Editor 2), ale w tym pierwszym (01.cat) były same pliki pck ( a nie dds) i to do tego mnóstwo o nazwie nebula... To w którymś z nich mam szukać konkretnego tła?? Bo Mnie się one kojarzą z sektorem Herrons Nebula Więc nie wiem no... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Nebula to mgławica. Wyciągnij sobie najlepiej wszystkie (pliki pck zostaną rozpakowane podczas eksportu) i przeglądnij. Może znajdziesz tę, którą szukasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts