odslon Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Czesc:)Zauwazylem dzisiaj u siebie dziwny wplyw na siebie tych 2 skryptow.Mianowicie: kiedy uzyje komendy dock ts w sektorze, w ktorym operuja statki z uruchomionym CLS mk1 - dostaja one "swira" i sie blokuja na statusie idle. Co kilka minu widac jak przechodza w stan wyszukiwania towarow do dostarczenia, po czym znowu wracaja do idle.Jedynym rozwiazaniem jest wylecenie z sektora - wtedy w magiczny sposob CLS sie odblokowywuje i znow zaczyna ladnie dzialac.Czy ktos zauwazyl takie zachowanie tych skryptow u siebie i moze ma jakies rozwiazanie dla problemu?Moze zastapic Dock TS jakims innym skryptem (bede wdzieczny za info jakim), ktory pozwoli mi bezbolesnie wyposazac swojego Gryfa w potrzebne mu szpargaly?PS. Tak zdaje sobie sprawe z nieuzywania polskich literek - mam nadzieje ze mnie za to nikt nie bedzie probowal objechac - na zbyt wielu roznych systemach pracuje/bawie sie i zawsze sa z tym problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 w sektorze heretick end jest do nabycia teleporter dzięki któremu będziesz mógł przenosić towary do 5 km od celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi