chak510 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Jak w temacieja na razie nic specjalnego nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 W moje stopce masz linka do mojego dziennika. Miłej lektury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Jak narazie moją najwiekszą bitwą byla ta w gnieździe Kha'ak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Yacek ależ ja to przeczytałem parę ładnych razy piękna lektura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ale długie Yacku, musiałeś sie namęczyc.,,Podobnie w sektorze Circle of Labour, tylko że tu grasuje Feniks Paranidów'' -1. Jakto Paranidzi w Circle of Labour ?2. Przecież Feniks jest Teladian.Chwała niech będzie Gonerom za ich Polisy Ubezpieczeniowe. Z życia wzięte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 W dniu 21.01.2012 o 20:02, aldrinwarrior napisał:,,Podobnie w sektorze Circle of Labour, tylko że tu grasuje Feniks Paranidów'' -1. Jakto Paranidzi w Circle of Labour ?2. Przecież Feniks jest Teladian.To nie była czysta gra. Początek z dodatkowej opcji startowej, z dodatkiem kilku skryptów zwiększających ilość wrogów. Koniec to już mod DDTC. W dniu 21.01.2012 o 20:02, aldrinwarrior napisał:Chwała niech będzie Gonerom za ich Polisy Ubezpieczeniowe. Z życia wzięte...Nie z życia. Z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 W dniu 21.01.2012 o 21:40, Yacek napisał:Nie z życia. Z gry. Właśnie oto mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Yacek jak się zmienia nazwy tematu bo chciałbym zmienić na Yacek moje boje czyli pamiętnik weterana -komentarze cz.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Rzeczywiście troche zeszło a miało byc o bitwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 W dniu 22.01.2012 o 11:54, aldrinwarrior napisał:Rzeczywiście troche zeszło a miało byc o bitwach. No to opisujcie własne bitwy. Na co czekacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi