Gwain Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam,Od kilku dni mam pudełkową wersję X3 TC, w co drugim poście jest napisane aby korzystać z instrukcji tam wszystko jest wyjaśnione. Mam pytanie skąd Wy tę instrukcje macie, ja w swojej wersji X3 mam tylko klawiszologię i nic więcej :-) Pytam dlatego że zarobiłem już trochę kasy na UT i chciałbym ją wykorzystać na zakup jakiejś fabryki kompleksu itp aby kasa się mnożyła. Domyślam się że w instrukcji jest wszystko opisane gdzie co i jak tylko ze nie mam instrukcji :-(Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 W katalogu z grą na dysku jest plik pdf, można do niej podejść z menu start.egusoft.x3TC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwain Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 oooooNie zauważyłem :-) Ciekawe czy jak mam wersje PL to i instrukcja będzie w takiej wersji :-)Thx za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Z pewnością. Polski wydawca zadbał o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwain Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Jest jest dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi