Dynioglowy Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witam jestem nowy w świecie x3 wiec proszę o wyrozumiałość ;]Gram od kilku dni bo większość czasu spędziłem na forum czytając porady i po dorobieniu się sporych funduszy(1,5mln) postanowiłem że zakupie statek do handlu ....Zakupiłem Merkurego i wyposażyłem go we wszystko co potrzebne do automatycznego handlu tak jak pisaliście na forum .Tylko jest problem ;/ zakupiłem wszystkie 3 party zdalnego systemu kupieckiego tylko że mój statek w ładunku pokazuje że posiada tylko zainstalowane na pokładzie mk2 i 3 ale gdy chce mk1 dokupić na stacji wyświetla że część jest już zainstalowana Nie wiem co mam robić ponieważ nie chce go sprzedawać o ile nie będę miał wyboru...PS: Jeżeli już pisze to chciałbym dowiedzieć się jak się nazywa i gdzie mogę kupić ta część (nie pamiętam nazwy) do szybszego podróżowania miedzy układami bo na SETA i tak czasem sporo się leci i zawaliłem już tak kilka misji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Tak bywa, gdy statek ma Mk1 lub inne oprogramowanie dostępne w podstawowym wyposażeniu (po zakupieniu statku).Handlowe Mk1 do handlu sektorowego i wszechświatowego nie jest ci potrzebne, więc się nie przejmuj. Poczytaj natomiast instrukcje do gry, bardzo Ci pomoże.Napęd Skokowy, do kupienia w HQ Terracorp (Home of Light), HQ OTAS (Legends Home) i HQ Atreus (Queens Harbour). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi