chak510 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Jak w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Znaczy, jak pojawiające się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaran Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 W temacie jest byk,zajrzyj do słownika bo to aż bije po oczach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bufi Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 [edit] Niewazne. O jakie statki chodzi? Pierwszy raz czytam.I gdzie sie pojawiajaą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczekan Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Co autor miał na myśli?:1. statki, które można odkupić, często uszkodzone, a wówczas "gołe", bez sprzętu, bez osłon2. nowe statki w stoczni, w opcji minimum, wprawdzie ze sprawnym w 100% kadłubem, ale bez wyposażeniaObojętnie, czy punkt 1 czy punkt 2 czy też oba naraz, wypada się zgodzić, chociaż nie jest to nic odkrywczego . Tak, pojawiają się statki bez wyposażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 nie oto mi chodzi . chodzi mi o M2 wszystkich raz spawnujace się w Xenonskich sektorówpojawiają się bez wyposażenia z napisem np .: Argan Zwiadowcy nie wiem o co chodzi czy jakiś skrypt mi namieszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaran Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Moze napisz jakich skryptow uzywasz , bedzie latwiej.Jesli nie wiesz dokladnie,zajrzyj do katalogu t i porownaj numery z http://xudb.pl/index.php/topic/686-lista-plikow-txt-skryptow-i-modow-tc-lista-alfabetyczna/Mozliwe ze cos sie gryzie ze soba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 ORTOGRAFIA!!!Nawet jakbym chciał pomóc to nie jestem w stanie cie zrozumieć! Mimo, że na forach jest używany uproszczony polski to zadbaj o to, aby twoja wypowiedź była chociaż trochę zrozumiała dla innych. Ja się staram, inni się starają, więc i ty chociaż trochę się postaraj. Jak nie dajesz sam rady to pobierz przeglądarkę z wbudowanym słownikiem np. Mozillę Firefox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 (edytowane) staram się ale wzięło to się z serwerów mniecraftmoje skrypty to :Advenced jumpdriveATF shipyardOtas shipyardMaruder shipyardDebris Utizle and RepeirCommand QueuningExpler Comand ExtensionFree JumpFrointer WarsJSON parser librayMarine repairs ( ma 65 marins i komputer nie dostaje zadyszki )NPC baling addonRace InvasionRace Response fleets FinalSCSCommunity Pluing MangerHotkey MangerWare Manger Edytowane 13 Stycznia 2012 przez chak510 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcdom4 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Wita ja miałem coś podobnego.Lece sobie do sektora 925 i nagle uderzam o niewidzialną ścianę.To ja wsteczny na maksa i nagle pojawił się wielki jak stodoła statek wraz eskortą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 W dniu 13.01.2012 o 16:57, chak510 napisał:Race InvasionRace Response fleets FinalPo pierwsze - dwa skrypty, których nie powinno się instalować razem. Są nawet trzy takie, trzecim jest Military Base Response Revamp.Powinno się instalować tylko jeden z tych trzech skryptów na raz.Po drugie, nie masz czasem jakieś moda zainstalowanego?W dniu 13.01.2012 o 17:15, marcdom4 napisał:Wita ja miałem coś podobnego.Lece sobie do sektora 925 i nagle uderzam o niewidzialną ścianę.To ja wsteczny na maksa i nagle pojawił się wielki jak stodoła statek wraz eskortą.No i co w tym dziwnego? Tak czasem bywa, że przeleci za nami lub skoczy do tej samej bramy inny, większy statek. Dlatego po przejściu przez bramę skokową najlepiej oddalić się od niej jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 modów zero nie chcą mi działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 W dniu 13.01.2012 o 19:06, chak510 napisał:modów zero nie chcą mi działaćChyba: nie umiem poprawnie zainstalować.Grałem z każdym dużym modem dla TC i nie miałem problemu z instalacją, jak i działaniem moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 tak ale TC po instalacji z X antologia się rozrzuciły się po całym pliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 W dniu 13.01.2012 o 19:10, chak510 napisał:tak ale TC po instalacji z X antologia się rozrzuciły się po całym plikuŻe co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 że to nie wiem co się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 No to opisz to własnymi słowami, ale nie jednym zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 wkładam płyte do nośnika . Następnie uruchamiam instalacje . Następnie każe komputerowi zainstalować to w D;Gry plik X3 TC . następnie potwierdzam i instaluje . Wchodze do pliku z grą i pusto wracam się i znajduję porozżucane plki x3 tc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Pliku czy katalogu?Gra instaluje się w katalogu X3TC lub X3 terran Conflict (Wersja Steam)Instalka gry to nie jeden plik.W katalogu gdzie gra zostaje zainstalowana będzie kilka podkatalogów z wieloma plikami. W katalogu głównym będzie również kilkanaście plików.Więc albo mylisz pojęcia (plik - katalog (zwany też folderem)), albo kompletnie nie masz zielonego pojęcia o tym co piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Yacku Yacku ja o tym akurat wiem . Plik katalog czy folder jeden pies .Dobra może inaczej czy stworzenie pliku X3 i tam zainstalować wszystko poprawnie to da jakiś efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Nie jeden pies. Plik to co innego. Katalog to co innego. Nie miejscu tu aby udzielać lekcji z informatyki na podstawowym poziomie.Tak, polecałbym zrobić instalację gry od nowa, nowym katalogu doinstalowanie używanych skryptów, ale sensowne i rozpoczęcie nowej gry, bo wygląda na to że masz spory bałagan w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 chak510 czytając twoje posty zauważyłem że są pisane od niechcenia .Po pierwsze opisuj jak najdokładniej swój problem bo my nie jesteśmy jasnowidzami.Po drugie zdanie zaczyna się z dużej litery i kończy kropką.Po trzecie gdy wybierasz skrypty to sprawdź czy się nie gryzą.Po czwarte gdy nie umiesz zainstalować moda to poszukaj filmu przedstawiającego instalacje .Po piąte nie są nowością pojawiające się statki w sektorach .Coś mnie tak na liczenie wzięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi