Szynszyl Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 WitamPoszukuje modu/skryptu dodającego statek Enterprise 1701 E było coś takiego do x2 i szukam podobnego do x3 wie ktoś gdzie to mogę znaleźć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Poszukaj w linkach w tym temacie: http://xudb.pl/topic/100-dodatkowe-statki-okr-ty-latad-a-do-x3-xtm/Jest tam kilka statków z ST, ale czy będzie ten konkretny, którego szukasz, to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Tu masz linka do pliku z takim statkiem, zaznaczam że nie sprawdzałem tego statku. Ale z tej stronki statki chadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Ale nie wszystkie, oj nie wszystkie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 mój ISD jak i SSD chodzą jak najlepiej chociaż problem z SSD jest taki że jest tak wielki i jak daje mu polecenie atakowania czegokolwiek to zanim wejdzie w zasię musi robić zwrot by w coś nie walnąć i tak samo z jednostki atakującymi go generalnie wszystko robi komiczny taniec w sektorze i nikt nie strzela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 El_Dar: zobacz do tego tematu: http://xudb.pl/topic/100-dodatkowe-statki-okr-ty-latad-a-do-x3-xtm/ i przeczytaj mojego posta o nowych statkach z BPG. Może Tobie uda się poprawnie zainstalować JuanFig. Mnie i LeWaR-owi po instalacji tego statku gra wywalała się do pulpitu. Azakal również podobny objaw potwierdził. Tymczasem jak widzę na stronie BPG ilość opinii (i to pozytywnych) o tym statku rośnie. Może coś mamy nie tak? Może ty dojdziesz do tego czemu po instalacji tego statku gra się sypie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 File not Found i nawet nie byłem na jego pokładzie poprostu dałem mu polecenie skoku do innego sektora i zadokowanie do stacji i sam poleciałem przez bramę do tego sektora i przy wychodzeniu z bramy "File not Found" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 No to standard. Wszyscy tak mieliśmy A szkoda, fajny statek się zapowiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 takie połączenie Hyperiona z wielorybem inspirowany Andromedą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi