Kapitan Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Ktoś z was próbował coś w tym zaprojektować na poważnie? Tak właściwie to dopiero ostatnio postanowiłem zajrzeć do tego edytora. Mam pytanie, stacje i statki które rozmieszczę na początku będą później się respawnowac czy nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chak510 Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 jeśli się nie mylę to będą się respawnować . Skąd o tym wiem stąd że rozwaliłem boronom fabrykę ( zemsta za kompleks ) . Oczywiście tylko pirackie habbity się nie spawnują (chyba) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan Posted January 24, 2012 Author Share Posted January 24, 2012 Chodzi mi o to czy statki i stacje npc które rozmieszczę w edytorze własnoręcznie będą sie później respawnowac na nowej mapie. Wcześniej nie mogłem ale teraz sam wejdę i sprawdzę to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Respawn polega na tym, ze gra co kilka godzin czasu gry (6-12) porównuje stan systemów zapisany w pliku sav z plikiem galaktyki. To czego niema w pliku sav (stacji, doków itp) zostaje ponownie dodane do pliku sav, czyli stacje się respawnują.Jeśli wprowadzisz zmiany w pliku galaktyki (dodasz nowe stacje itp) to też będą respawnowane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts