ViruS_l Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Natknął się już, ktoś na ufo?Jest to obiekt dla ozdoby w tej grze, czy można mieć z niego jakiś pożytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczekan Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Dla mnie jest to póki co tylko trofeum myśliwskie (figuruje na liście obiektów zestrzelonych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacDyller Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 We wszystkich X3 było ufo, tak i tutaj ;p Taka ozdoba jak cywilne statki tylko, że raczej rzadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuz Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Ufo jest na pewno 2 razy je spotkałem niestety miałem za wolny statek żeby je dogonić ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 A wyskakuje z tego pilot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Nie. Gonnerzy się obrażają mocno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinka Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 w TC ufo bylo nawet lekko upierdliwe bo zbieraly towary pogubione przez inne statki , jak mialam okazje to polowalam na ufiaki , bo zawsze cos ciekawego z nich wypadalo, raz to nawet SCS wypadlo z ufiaka.\z powarzaniem Balbinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi