chak510 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Jak w temacie . Obiło mi się o uszy kilka razy na tym forum.Podstawowe pytania:- jakiej jest klasy- jak wygląda - do czego służy- gdzie jest dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Lotniskowiec Gonerów. Ma możliwość dokowania statków wszystkich klas. W czystej grze można spotkać go tylko (jak ma się farta) w sektorze do którego mamy dostęp dzięki Zaawansowanemu Napędowi Skokowemu - szukaj informacji w FAQ misji fabuł TC.Po instalacji SCS Suite dostępny jest w dodawanej przez ten skrypt stoczni Gonerów (jako Statek Remontowy) i ma możliwość naprawy za free wszystkich zadokowanych do niego statków (to też dzięki skryptowi SCS Suite). Naprawa jest bezpłatna, ale czasochłonna.Jak wygląda możesz zobaczyć: http://eng.x3tc.ru/x3_tc_ships/x3-ship.php?c=Njg2OTE4NDM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 przepięknie wygląda a jaki ma osłony dokładnie takie ja osaka dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Osłony tak ale dział nie ma. No i prędkość jest... no prędkość to to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 ech szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bufi Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Arana się używa jako mobilne centrum logistyczne. Właściwie HQ przy tym jest zbędne.A co mozna zrobić z 10 połączonymi ze sobą Aranami? Nie chce myśleć...P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 To można połączyć Arana z innym Aranem???Rany gdyby tylko miały działa to można by zrobić z tego Mobilnego Torusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bufi Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 http://moscacr.ucoz.com/photo/8-0-24-3 P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Spróbuj tym przez bramę przelecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 bokiem P.S. wystarczy że ATF mają mniejszą wersje torusa - Vallahe (czy jakoś tak) ale jest droga 300kk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 ja kupowałem Valhalle za 220 mln cr.Dwa razy.Za pierwszym mi się nie podobała.Jak ściągnąłem XTM ową to kupiłem ponownie tyle że mi eksplodowała podczas wyjścia z bramy. Widziałem ją przez niecałe 2 sekundy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 e to szkoda naserio tak wielka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Yacek jest skrypt który dodaje bronie do Arana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Tak? A gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Spekuluję iż..azaliż.. LeWaR'owi chodzi o brak znaków interpunkcyjnych oraz brak edycji postów.Am I Right?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Nie mam zielonego pojęcia, czy to jest stwierdzenie czy pytanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 So I'm right Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Kolega tak często używał znaku zapytania, że mu się wytarł na klawiaturze i nie mógł go znaleźć, więc go nie postawił. Trochę zrozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 W dniu 3.01.2012 o 17:42, chak510 napisał:Yacek jest skrypt który dodaje bronie do AranaSkoro to pytanie:Nie ma takiego. I nie można tego osiągnąć skryptem tylko modem, bo potrzeba zmodyfikować statek w pliku TShips.Pytanie: tylko po co?Aran ma mało wieżyczek, jest wolny - kogo dogonisz statkiem taką prędkością?Kup sobie Boreasza do walki, lub inny statek M2.Aran służy do czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 tak ale jakby połączyć ze 20 statków ze sobą to już by była mniejsza wersja torusa gdy takie coś postawić koło jakiegoś niebezpiecznego sektora to możesz być pewien że nic z stamtąd nie wyjdzie żywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zadokowane statki nie strzelają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 jak zadokowane przecież będą połączone a nie zadokowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 W dniu 4.01.2012 o 16:23, chak510 napisał:jak zadokowane przecież będą połączone a nie zadokowaneA czym je połączysz? taśmą klejącą? To co widać na screenie kilka postów wcześniej to zadokowane jeden do drugiego kilka Aranów. Efekt bojowy żaden. Chcesz mieć silną obronę, ustaw kilka M2 obok siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Oj tam od razu żaden.Przecież jeden z nich nadal może wysyłać myśliwce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 no i jak jeden padnie następny przejmie jego roboteale zalerzy też jaką taśmą czy izolacyjną czy przeźroczysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi