chak510 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 podajcie mi pare sektorow z tymi asteroidami bo potrzebuje szybko zarobic kredyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bufi Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 KingdomEnd, Perpetual Sin, Nieznany Sektor na północ od M148, Nieznany Sektorna zachód od Xenon Sector 534 koło Getsu Fune, choć bywa tam niebezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk5pio Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Nieznany na południe od Menelaus Oasis, Nieznany na zachód od Nathans Voyage (to ten przed Argońskim Sektorem M148). A tak w ogóle to w mapie Scorpa masz wszystko, ściągnij ja sobie i Voila, sprawa załatwiona Ekhm, ja w Kingdom End nie widzę nividium, ale może coś nie tak mam z mapą Scorpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bufi Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 W dniu 29.12.2011 o 11:02, henryk5pio napisał:Ekhm, ja w Kingdom End nie widzę nividium, ale może coś nie tak mam z mapą Scorpa Sa skałki do zbierania przez mobile mining. Wspólrzędne x=2,52km, y= 4,14km z=14,3km.Takich miejsc jest dużo wiecej w innych sektorach, ale nigdy nie chciało mi się szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Mapa Scorpa i wszystko wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 no w sumie tak ale mi pan scrop nie pokazuje tych asteroid p.s.Mam odkrytych 152 sektorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bufi Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 W dniu 29.12.2011 o 15:19, chak510 napisał:no w sumie tak ale mi pan scrop nie pokazuje tych asteroidNo samych skałek nie pokazuje. Nie wiem, nie używam, A jak rozwalisz jakaś asteroidęto z mapy scorpa ona znika?P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Pokazuje.F3 wyszukiwanie, w oknie w sekcji Asteroids zaznaczyć Nividium i Find. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 a to dzięki wielkie dzięki teraz mi wszystko działa bonus obok miejsca w Kingdom End z nividium to znalazlem Hyperiona zwiadowce z 95% kadłuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi